| ChrisNOW a întrebat:

Cum ma pot ingrasa rapid,nu pot manca mult! As dori si eu un program ceva,cumva o metoda mai rapida si eficienta va rog! NU IMI PLACE PESTELE(DELOC) SI NICI CARNEA(NU PREA...).Ce trebuie sa mananc si cum, pentru a ma ingrasa macar 10 kg.Multumesc frumos happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Mari121 a răspuns:

Mananca si tu cartofi sau produse lactate si stai in casa si nu mai fa miscare sau exerciti de fitnes etc...

| awspam a răspuns:

Eu daca ma ingras 500 de grame is fericit si mananc pe bune nu am nicio retinere de la nimic, dar na, cred ca am pus pe mine 2kg in iarna asta care cred ca le voi pierde pana in toamna, deci normal daca esti stresat slabesti dar daca esti stresat ca nu te ingrasi, e si mai grav laughing daca esti bine cum esti atunci smile happy

| Catalin_Vlascu_1975 a răspuns:

Nu e greu...trebuie sa ai un meniu variat(mic dejun pranz si cina) si sa mananci corespunzator, de asemenea poti sa incepi sa mananci mancaruri nesanatoase precum shaorme hamburgheri hotdogi si altele. Sper ca ti-am fost de ajutor(La bunici, mancand corespunzator, in 2 saptamani m-am ingrasat 5 kg)

| TechnologyWebBrowsing a răspuns:

Ce da rezultate foarte bine si rapid, sunt chipsurile, hamburgherii, cartofii prajiti, shaorma si sucurile carbogazoase, precum Coca Cola, Sprite, Fanta, etc. si sedentarismul. Nu-ti recomand, dar daca vrei neaparat sa te ingrasi, asta ar fi o solutie. Nu prea sanatoasa, dar te ingrasi.

| ChrisNOW explică:

Ceva mai sanatos... fara fast-food si am 1.75 si 58kg la 19 ani sad

| JohnnyBi a răspuns:

De unde iti iei aminoacizii esentiali daca nu iti place carnea? huh? ei? nici nu stii ce sunt aia. si pestele nu e carne? de ai zis separat? pfff
copil firav laughing.
eu acum vreo 2 ani aveam 1.73 si 50 kg. acum am 75 kg si primele 4 patratele vizibile. adica pus greutate cu minim de grasime smug. cum? nefiind o fetita rasfatata cu "nu imi place". vrei un lucru, il faci. 6-7 mese pe zi, peste 5000 calorii pe zi. imi e scarba cand vine ora de masa, dar daca asta trebuie sa arat bine, asta fac. vrei sa arati bine? FA SACRIFICII