| MariusMarius07 a întrebat:

Cum ma pot lasa de fumat cat mai repede?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

In sfarsit nefumator - metoda usoara de Allen Carr, este pdf.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu vointa, trebuie sa vrei cu adevarat.

| Felissa13Eden a răspuns:

Am fost si eu dependenta.
Ma gandeam ca nu o sa pot sa ma las,pentru ca ma trezeam si fumam si,inainte sa ma culc mai fumam cateva tigari. Dupa cateva luni,totusi,mi s-a luat de ele.Mi-am zis:"Ce naiba,mai, sa dai atatia bani degeaba, cand poti sa mananci o groaza de inghetata de banii aia".
Vointa, dorinta, incredere si determinare.Trebuie sa stii de ce te-ai apucat si de ce vrei sa te lasi.

| Ionut_Sur_1987 a răspuns:

Trebuie doar sa vrei cu adevarat, iti recomand niste nicorete guma, eu m-am lasat 1 an de tigari... daca vrei sa te lasi de fumat e foarte usor, trebuie sa vrei asta...

| KenNine a răspuns:

Au dreptate cei doi care au spus ca iti trebuie voinata, dar iti mai trebuie si ambitie altfel nu poti.Trebuie cu adevarat sa-ti doresti altfel nu te vei lasa.

| Cezar_Ciobanu_1967 a răspuns:

Voință și iar voință!

| RandomStudent a răspuns:

Le raresti cu timpul pana le stopezi, dar iti trebuie vointa pentru asta.

| MartinAlabert a răspuns:

Si eu am fumat si am fost dependenta, dar am avut o mare vointa, nu voiam sa imi stric plamanii, si de fiiecare data cand voiam sa trag un fum de tigara, imi bagam pe gat guma, nu mancare, ca dupa ma ingrasam.
Si cu timpul ma obisnuisem sa numai fumez si guma mi-a cazut in greata.
Si practic numai mananc nici guma si nici numai fumez.
Funda?

Întrebări similare