Eu fumam mai mult de un pachet la zi. Eram stresata seara ca nu cumva sa raman fara tigari dimineata la prima ora.Nimeni(nici macar eu) nu ar fi crezut ca voi putea renunta vreodata(n-a mers nici macar sa le raresc). Intr-o seara mi-am propus(din cauza banilor, a nervilor, a mirosului si a faptului ca am vazut o persoana apropiata cu cancer la gat )sa nu mai fumez de a doua zi. Am avut VOINTA si ambitie si nu am mai aprins nici o tigara.Cateva zile am luat bomboane cand simteam navoia de tigara. Din septembrie si pana acum m-am ingrasat 3kg.(Eram si eu subponderala.)
Totul depinde de vointa, cunosc o multime de persoane care s-au lasat de fumat dintr-o data. tata s-a lasat de fumat dar prea tarziu din pacate, in momentul in care l-au anuntat ca are cancer de plaman. nu suntem constienti ca o viata sanatoasa este sfanta pana in ultimul moment. eu fumez doar cateodata cand ies, dar asta foarte rar si a doua zi nu simt nevoia de a fuma, nici macar daca cineva imi ofera, deoapotriva mirosul de tigara ma deranjeaza enorm. gandeste-te ca mirosi urat, hainele, mainile gura in primul rand, tu nu-ti dai sema dar cei din jur da cu toate ca nu-ti zic ca-ti miroase gura.
Simplu, iti trebuie buna vointa. bineanteles ca nici mie nu mi-a fost usor dar incercam sa nu ma gandesc la ele si cel mai important mi-am dat ocupatie