anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ma pot lasa de tigari?
Sunt foarte scumpe si imi e greu sa dau atatia bani pe luna, dar imi e greu sa ma si las la modul la care fumez 1 pachet jumatate pe zi.Am dureri mari de cap, nu stiu daca de la tigari sau nu.Chiar vreau sa renunt si va rog sa ma ajutati

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Buna, in primul rand ai nevoie de vointa, daca ai vointa le poti rezolva pe toate, daca iti doresti acest lucru cu adevarat poti s-o faci, totul depinde de tine.

| psiholoaga a răspuns:

Exista centre de consiliere pentru cei ce vor sa se lase de fumat. Acolo primesti indrumari, precum si medicamente care sa te ajute sa renunti. Aici ai povestea unei prietene care s-a lasat de fumat, scrisa pe blogul ei. http://femeiasimpla.com/2008/07/21/cum-m-am-lasat-de-fumat-cu-zyban/

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

AI INCREDERE SI VOINTA SI VEI REUSII.TOTUL SE REZOLVA CU VOINTA big grin SUCCES!

| mioara a răspuns:

Du-te si fa o biorezonanta si vei lua medicamente naturiste timp de 3 luni si te vei la de fumat[calivita]