| afrodita17 a întrebat:

Cum mama masii sa ma las de fumat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alexandra1993 a răspuns:

Incearca sa incepi prin a diminua numarul de tigari pe care le fumezi in mod obisnuit itr-o zi, de exemplu de la 6 tigari pe zi la 5 dupa la 4 si tot asa... dar ai grija sa nu te lasi brusc pentru ca s-au facut studii care au demonstrat ca acest lucru poate duce la obezitate.

9 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Buna, prin vointa, daca vrei ceva cu adevarat trebuie sa poti, dar daca nu ai vointa nu poti face nimic.

| psiholoaga a răspuns:

Daca vrei, exista centre unde se ofera consultanta gratuit, precum si medicamente. Am o cunostinta care a renuntat in acest fel dupa 15 ani de fumat. Iata un link catre blogul ei, unde povesteste acest lucru. Bafta!
http://femeiasimpla.com/2008/07/21/cum-m-am-lasat-de-fumat-cu-zyban/

Bula
| Bula a răspuns:

Dai cu capul in perete, intrii in coma, si uiti ca ai fumat vreodata! devil

cristian
| cristian a răspuns:

Tot asa cum te-ai apucat tot asa te si lasi.

| mioara a răspuns:

Urmeaza un tratament naturist/si multa vointa

| starchewer a răspuns:

Nevoia de tigari e una mai intai fizica si apoi psihica... daca t hotarasti sa t lasi de fumat ai trecut de cea psihica ...mai ramane cea fizica care o poti inlocui cu alt obicei vicios daca nu poti lasa un "gol" acolohee hee stiu ca nu e un raspuns academic dar sper sa t ajute

| ciprian_8384 a răspuns:

Cu coca-cola si o companie care sa te sacaie la cap! E testat de mine (am fumat 10 ani si nu mai fumez de 3 si ceva )

| sirioga a răspuns:

Porsisimplu il lepezi si gata

Întrebări similare