Asta e societatea, din păcate, nu mai lua în seamă opinile negative, că mai rău îți va fi.
In față nu îmi spune nimeni nimic,dar m-a făcut de râs,nu știu dacă va mai sta vreo fata cu mine având problemele astea! Lumea te desconsidera când ai astfel de probleme,și marginalizează! Se uită cu o milă de nedescris o țigăncușă la mine,îmi venea să intru în pământ! Cred că m-a văzut când tremuram când am cântărit cartofii! Până să nu cântăresc cartofii nu tremurasem că luasem xanax! Știam că dacă cântăresc lumea o sa se uită fiind și langa mine,am transmis cred din subconștient in conștient că sunt în pericol creierului și de aia am avut reacția penibilă in timp ce tastam codul! E șocant că trec prin așa ceva,și totul de la emoții! De fapt agorafobia nici nu prea poate fi controlata,simptomele te îngenunchează la propriu! Unii de la agorafobie nu pot sta singuri,la mine e invers,langa oameni nu îmi place să stau. Unii zic că au scăpat de agorafobie, eu vad că nu pot! Poate și că stau singur, nu știu. Mai ies așa cu un tovarăș dar simt că toți stiu că am probleme și asta îmi taie încrederea în mine! Odată o femeie mi-a trimis cerere de prietenie pe Facebook și mi-a zis, adică știa că am depresie și anxietate, de unde știa nu știu, dar nici nu știu cum mi-a aflat numele!
Fata care te va înțelege, va sta, nu trebuie să îți pese de cele caroră li se rupe de tine, cât despre lume la fel, părerile negative sunt egale cu zero.
Ce gândire sănătoasă ai bro,și mentalitate, rari useri cu răspunsuri așa de serioase și încurajante. Mie mi se pare ireal că mă confrunt cu așa ceva. Depresia niciodată nu m-a pus în ipostaze de astea umilitoare, mergeam cu capul in pământ dar nu așa sa tremur și să fiu mega agitat ca in cazul anxietății. Cred că una care aceleași probleme m-ar acepta, dar nu cred că trebuie să mă intereseze asta, ci cum pot sa fiu ok. Unul de pe TikTok mi-a spus că cu nici un tratament nu poate să iasă afară!
Mulțumesc, dar așa mi se pare cel mai corect, nu văd de ce să țin cont de părerea unora care știu să critice, să jignească, să înjure, să judece aiurea, dacă ei sau ele nu vin cu un argument sau cu ceva constructiv sau chiar să inventeze tot felul de zvonuri. Exact, nu ai de unde să știi, la treaba în ați găsi o iubită, sunt multe aspecte de discutat, dar ți-am mai spus și în alte întrebări, lucrează întâi la tine, să te regăsești, să te vindeci, să devii o persoană mai bună și sunt convins 100% că îți vei găsit pe cineva. Eu unul nu cred în pastile ci eu cred că contează să ai susținere din partea oamenilor, susținere pozitivă nu să mi se zică că nu am făcut bine și la cea mai mică chestie.
Nu ai de ce sa te simti umilit, esti doar bolnav. Si aia care rad de tine sunt de 10 ori mai bolnavi ca tine. Ai putea sa cauti comunitati online cu oameni care au aceleasi probleme ca si tine si poate poti gasi pe cineva acolo cu care sa socializezi irl.
Nu am susținere,niciodată nu am avut,nici măcar cand trăiau părinții mei. Puteam sa devin fotbalist daca eram susținut că am jucat la câteva echipe,nici o susținere,absolut nimic! Se consuma alcool de când se sculau părinții și se băteau rău,in copilărie mă refer! Poate și de acolo am probleme,dar am avut și probleme cu țiganii și un bully într-o frizerie in care eu din prea mult bun simt nu am ripostat. Poate daca ripostam nu mai ajungeam la agorafobie. Anxietate oricine are,dar agorafobia te baga in mormânt,e destul de grava! Unii se vindeca fac psihoterapie,au susținere,sunt iubiți! Eu daca mor se da party o săptămână,multi se bucura!
Eu toată viața mea am fost man singur,toate viața și am luptat singur cu dușmani de moarte,extrem de periculoși! Că mi-a trebuit mie sa umblu cu cocalari! Prietenii numai probleme mi-au făcut,nu o sărit nimeni! E foarte urâtă agorafobia sa o pot singur vindeca,acum am ieșit puțin și nu am avut nimic,dar am momente când tremur rău de tot,dar numai când ies afară! Deci nu e Parkinson! E agorafobie! Nu știu de ce mănâncă rahat unii cu Parkinson că nu am așa ceva! Sa le de-a Dumnezeu după suflet la fiecare! Am avut o cunoștință cu schizofrenie care e o boala grava psihica și nu părea așa de chinuitor, adică agorafobia e cea mai urâtă fobie existenta! Eu sunt un tip al dracu de fel, extrem de ambițios dar nu pot sa o înving, sa o depășesc, simptomele sunt la modul extrem. Nu știu, oricum degeaba explic că cine nu a trecut prin așa ceva nu înțelege cât e de serioasa. As fi preferat sa am o boala grava și să mor in 2 săptămâni decât așa ceva mă crezi? Mă face de râs în public,in fata tuturor incep sa tremur de in nici o boala neurologica nu trenuri așa rău! E incredibil de urâtă și înspăimântătoare! Eu am tot luptat cu ea! Cu xanax sunt cat de cat ok,și uneori foarte ok,și în cazuri rare și cu xanax mă face praf când ies afară. Nu pot sa cerșesc iubirea de la nimeni,forțat nu se poate sa fii iubit de oameni.
Sincer m-am saturat sa lupt cu așa ceva sunt cat ușă de mare aproape și nu pot sa lupt cu așa ceva, mă îngheață efectiv! Îți mulțumesc pentru toate răspunsurile folositoare, ești un user cu caracter și vad destul de smart! Nu mă așteptam să oferi răspunsuri așa wow! Dar subcontinentului meu doar la părerea celor din jur e focusat, știu și eu că nu trebuie sa țin cont de părerea lumii, dar degeaba știu că tot așa se manifestă.
Nu mă susține nimeni de aia sunt așa! Am o amica ce mă susține,dar eu am nevoie de la familie și nu se întâmplă,ei nu au multa școală ( studii ),nu prea pricep ei ce am! Dar mă cam denigrează și unii din ei,dar nu mai mă interesează. Am pățit sa ies afară să am o fata de speriat bombe și niște tipe râdeau râdeau unii și așa, m-am născut în țară greșită
Mă simt că mă face de râs,daca aveam cancer sau altceva nu îmi era rușine, dar sa ai probleme de astea de natura psihica e umilitor! Sa tremur in fața oamenilor, ce poate fi mai umilitor decât atât? Pe unii îi i-au și salvarea, și eu chemăm dar sunt conștient că o să atrag atenția prea mult!
Era o rromă și se uită cu o așa milă de m-am înrosit de tot la fata, mi-am dat seama că m-a văzut când tremuram și am cântărit cartofii! De abia după și-a făcut efectul xanax și nu am mai tremurat și nu am mai simțit acea spaima de la agorafobie! Mama mea avea vreo 50 de afecțiuni și nu era așa chinuita ca mine! Și unele erau grave, mortale, dar așa ceva e de nedescris, spaima aia e mortala! Nici la dușmani nu le doresc așa ceva. Mai bine mori de la o boala grava decât să trăiești cu așa ceva ani de zile.