O foarte mare ambitie, sa stai departe de oameni care fumeaza, sa nu mai cumperi, sa iti ocupi mereu timpul cu ceva sa nu te plictisesti
Pfaaa
iti trebuie să ai o voinţă de fier
ps: fara pastile sau doctor(nu de alta ei o pastila si nu o sa te poti stapani sa nu fumezi si apoi o sa-ti vina rau de nu mai sti de tine )
Uite aici cum te lasi de fumat, pe verificate: http://anorexie-bulimie.ro/forum/viewtopic.php?f=21&t=190. Succes!
Iti trebuie multa ambitie, altfel nu ai cum sa reusesti, deoarece fumatul provoaca dependenta.
Salut si tatal meu fuma timp de 38 de ani dar s-a lasat la 52 de ani.Cum s-a lasat?
Osa iti spun:
In primul rand ce trebuie sa faci iei pachetul de tigari si il pui pe masa pui si bricheta sau chibrite langa pachet.Asa cand treci pe acolo vezi pachetul si bricheta si trebuie sa te abtii.De fiecare data cand iti vine sa fumezi iei o bombonica dulce .Dar nu exagera cu bomboanele o sa te ingrasi.Deci doar iti spun ca trebuie sa te confrunti si sa stii bine ca acolo e pachetul da tu nu il fumezi! Incearca sa te impaci cu gandul ca nu mai e in viata ta tigareta.
Funda?
Ft simplu.....nu mai cumperi si stai departe de cai care fac asta, plus ca acum exista mii si mii de produse contra fumatului....sau daca nu poti incearca a strangi bani si sa iei un set de tigari electrice, pentru ca eu cred ca este mai binee
In primul rand nu ne apucam de fumat. Daca te-ai apucat... incearca sa fumezi mai putin, sa tii de tigara aia cat mai mult, si daca se poate tragi doar cateva fumuri si o stingi. Eu nu fumez asa ca sa nu te astepti ca sfaturile mele sa dea roade.
Buna! De fiecare data cand vrei sa fumezi iei o bomboana in gura. Asa stiu pe cineva care s-a lasat de fumat in 2 luni.