In prezent, discutiile se concentreaza mai mult asupra situatiilor in care persoanele au nevoie sa scape de kilograme. Se pierde insa din vedere faptul ca pentru cei care au nevoie sa mai ia in greutate, lucrurile nu sunt nici pe departe mai simple.
Pas cu pas
A castiga cateva kilograme si a te pastra asa poate fi la fel de complicat ca si incercarea de a le pierde si de a te mentine. Mai degraba decat a savura gustarea ocazionala, tu ai nevoie sa consumi regulat mai multe calorii decat caloriile pe care le arzi zilnic. A face aceasta in paralel cu cateva exercitii de tonifiere te va ajuta sigur sa ajungi acolo unde doresti. Inainte de toate, seteaza-ti o tinta realista in ceea ce priveste numarul de kilograme si propune-ti sa le castigi treptat - sa spunem cam 1 kg pe luna.
Pentru a reusi, va trebui sa adaugi cateva extra-calorii - in jur de 300 - 350 - la masa ta zilnica. Cel mai bine e sa faci acest lucru intr-un mod sanatos, ca parte a unei diete echilibrate, mai degraba decat sa mananci pur si simplu mai multi cartofi prajiti si mai multa ciocolata!
Cele mai bune 5 ponturi
Odata ce ti-ai atins obiectivul, pentru a te mentine este necesar sa pastrezi schimbarile pe care le-ai facut in ceea ce priveste obiceiurile tale culinare. Succes!
De ingrasat k d ingrasat, dar d slabit nu sp nimeni nimic?
Eu cred ca t ingrasi usor, dar depinde si d organisul fiekruia.
Problema metabolismului o am si eu...la care se mai adauga si stresul si felul meu de a fi...foarte agitat. doar in concediu cand ma mai relaxez reusesc sa pun max.1kg... dar cum imi reiau activitatea revin la greutatea initiala...
anonim_4396 întreabă: