Cu Zineryt, se gaseste la farmacii e foarte sigur. Multe colege de ale mele au folosit si au un ten perfect. Insa iti va trebui si o crema de fata ceva pentru ca acest tratament usuca fata dar merge :-P
Daca nu esti sigura du-te la Dermatolog insa daca iti prescrie multe multe tampenii nu accepta
Si incearca sa nu le storci pentru ca ies mai multe evita sa ti mana pe fata, las`o libera pentru ca porii sa repire altfel daca sunt astupati ies tot felul de puncte negre si cosuri. Si incearca sa bei cam 2 litri de apa pe zi
Sper ca te-am ajutat
Detoxifierea organismului cu Gel de aloe si ceai din muguri de aloe si tratament extern cu First si crema cu propolis, toate de la Forever Living Products.Vei obtine rezultate care te vor uimi si pe tine.
Cel mai important si ultil lucru este sa te duci la dermatolog si te rezolva:*:*
Masca zilnic sau la 2 zile cu Argila cumparata de la farmacie in plicuri de 100-200 gr. Gasesti tot intr-o astfel de intrebare prepararea si folosirea ei; poti sa imi scrii aici pentru lamuriri. Lucien.
Don'shoara e mult de spus aici. Scuza-ma ca te trimit la un link, dar acolo am scris mai multe http://www.soothe.ca/acnee.htm
Sper sa iti fie de folos. Incearca si daca ceva nu merge mai vorbim.
Faci un tratament cu aloe vera si ai scapat.Pt. informatii la adresa -elvisedy
BiscuiteCuCiocolataa întreabă:
Anku112 întreabă: