Bună.
9 luni/270 de zile + 10 zile (presupunem perioada ovulației) de la ultima menstră.
Menstra a fost între 1 și 5 ale lunii, între 6 și 15 ale lunii ai avut ovulație, iar următoarea menstră trebuia să vină în data de 28 ale lunii (ceea ce la tine nu a mai venit).
Întotdeauna medicul te întrebă când a fost ultima menstruație, iar cele 10 zile sunt considerate perioada de ovulație în care ai rămas însărcinată.
Sănătate multă.
Pa, pa.
De obice, la data ultimei menstruatii se adauga 10 zile si asa se calculeaza varsta sarcinii. Din cate imi amintesc eu, tu ai avut niste dereglari menstruale si o eventuala sangerare pe sarcina, asa ca e greu de determinat la tine. Se poate si dupa ecografie, dar eroarea este mai mare.
Multumesc brigaela, si daca ma duc sa fac o echografie, se va vedea sigur in cate saptamani? presupun ca va trebui sa zic si de aceasta deraglare care am avut-o!
La ecografie se vede sigur pe la 6 saptamani. Dar nu te duce la ecografie inainte de a-ti face teste de sarcina (vreo 2), fiindca si ginecologul te va pune inainte de ecografie sa-ti faci test de sarcina.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: