| 알리나 a întrebat:

Cum pot avea dintii albi si stralucitori?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Missbabydoll a răspuns:

Te poti duce la stomatolog sa-ti faca un detartraj sau daca nu incearca sa te speli pe dinti de cel putin 2 ori pe zi sau mai poti incerca si cu bicarbonat (iti curata foarte bine dintii si ii albeste)

| QS_8971 a răspuns:

Te speli cu bicarbonat de sodiu dupa ce te-ai spalat cu pasta de dinti. (Nu este recomandat sa folosesti de prea multe ori aceasta metoda!)

| Kaname a răspuns:

Te speli pe dinti in fiecare zi, dimineata si seara

| eneeda a răspuns:

Sa te speli de minim 2 ori pe zi pe dinti cu o pasta care albest, in maxim o luna ii vei avea albi. insa ai grija ca de fiecare data cand te speli pe dinti trebuie sa stai la spalat minim 15 minute...insistand pe periajul dintilor!

| eneeda a răspuns:

Trebuie sa te speli pe dinti minim de 2 ori pe zi cate minim 15 min! o pasta pentru albire este de recomandat! in maxim o luna poti avea dintii foarte albi!
asa ca numai bine!

| george10 a răspuns:

Daca ii vrei. sunt mai multe chestii:
sa te speli cu bicarbonat ( testat pe mine merge)
si mai poti cu sarewinking
si cu pasta de dinti. buna, dar vezi in cazul asta sunt eu :
ma spal pe dinti dimineata si tot nu mi se albesc, m-am dus la stomatolog, si a zis ca e de la periutza. daca este de 6 luni.nu prea mai merge

| fabiola a răspuns:

De curand am descoperit o pasta de dinti care da rezultate dupa cateva spalari:lacalut brilliant white-numai ca pretul este cam ridicat!

| MalinaH a răspuns:

Spaleta pe dinti cu bicarbonat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughinglaughingFoloseste si u pasta de dintzirolling on the floorlaughing

| cretzufinish a răspuns:

Un site foarte util a carui intrebare aparuse si pe acest site, in stanga sus, http://www.tpu.ro/sanatate/cum-imi-pot-albi-dintii-la-mine-acasa/
Si data viitoare inceraca sa nu mai copiezi intrebari de aiurea, sau cel putin poti cauta intrebari de genul (care au tot fost puse) la categoria "Cauta intrebari si raspunsuri" (mai sus de intrebarea postata).

| LaLaAlexutza a răspuns:

Pai in primul rand poti :
1.sa amesteci pasta de dinti cu bicarbonat si apoi sa te speli cu acest amestec! atentie asta poti sa faci o data la 2 saptamani altfel dinti vor vi sensibili
2.o data la 2 saptamani freaca dinti cu lamaie
3.periajul trebuie sa dureze 2 min. Periajul se face astfel : dupa un minut clatesti gura si incepi iar sa te periezi iar cand ai terminat NU te clati! Este recomandat de mediti sa nu ne clatim dupa al doilea minut!
Succes!

| ginaosar a răspuns:

Vezi aici http://edent.cabanova.com/albirea-dintilor.html
Este foarte bun sper sa te ajute