| andreii2 a întrebat:

Cum pot avea pofta de mancare mai mare? Sa mananc foarte mult.
Ce fel de pastile m-ar putea ajuta?
Nu-mi spuneti sa alerg, sa fac miscarehee hee

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alonet a răspuns:

Ia pastile efervescente de la UPSAVIT de vitamina C de 1000 mg

manci de nu te mai saturi si iti creste si imunitatea happy

7 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

De ce vrei sa mananci mult, cate kg. ai? Trebuie sa mananci sanatos, nu conteaza cantitatea, ci calitatea. Daca nu ai pofta de mancare, fa-ti niste analize, un examen coproparazitologic, sa nu cumva sa ai paraziti intestinali.

| Mina a răspuns:

Am intrebat farmacista ce vitamine sunt mai bune pentru pofta de mancare si mi-a spus ca in primul rand B-urile, apoi vitamina C. Eu iau Supradyn, care contin toate B-urile. Ti le recomand, mie mi-au facut pofta de mancare.

| Farcas a răspuns:

Mananca multe fructe.Contin vitamine care dau pofta de mancare mai ales citricele (fructele acre; lamaii, gref, kiwi, portocale etc)

| andreii2 explică:

Abh *
am cam 80 kg, inaltime 1. 88-1. 90

Cand mananc parca nu mai intra mancare. Si nu prea ma satur.
De exemplu dimineata am mancat o omleta din 2 oua.Nu am terminat-o pentru ca nu mai puteam manca.Si simteam ca inca imi era foame.

| alynutza99 a răspuns:

Te duci la farmacie si ii ceri farmacistei calciu pentru pofta de mancare.Si eu sunt slabuta si iau jumate pe zi(depinde de varsta) si mananc destul de mult.

| bb_7189 a răspuns:

Ia niste vitamine de la farmacie cum ar fi vitamina C, sau cumplxul de vitamine de la Centrum. Chiar iti dau pofta de mancare. Si incearca sa faci mancarea sa are cat mai atragator, asta te va face sa manaci mai cu pofta

| Anny_8839 a răspuns:

Pentru a avea pofta de mincare poti sa consumi alimente care contin vitamina C (lamiie, mere).