Ia pastile efervescente de la UPSAVIT de vitamina C de 1000 mg
manci de nu te mai saturi si iti creste si imunitatea
De ce vrei sa mananci mult, cate kg. ai? Trebuie sa mananci sanatos, nu conteaza cantitatea, ci calitatea. Daca nu ai pofta de mancare, fa-ti niste analize, un examen coproparazitologic, sa nu cumva sa ai paraziti intestinali.
Am intrebat farmacista ce vitamine sunt mai bune pentru pofta de mancare si mi-a spus ca in primul rand B-urile, apoi vitamina C. Eu iau Supradyn, care contin toate B-urile. Ti le recomand, mie mi-au facut pofta de mancare.
Mananca multe fructe.Contin vitamine care dau pofta de mancare mai ales citricele (fructele acre; lamaii, gref, kiwi, portocale etc)
Abh *
am cam 80 kg, inaltime 1. 88-1. 90
Cand mananc parca nu mai intra mancare. Si nu prea ma satur.
De exemplu dimineata am mancat o omleta din 2 oua.Nu am terminat-o pentru ca nu mai puteam manca.Si simteam ca inca imi era foame.
Te duci la farmacie si ii ceri farmacistei calciu pentru pofta de mancare.Si eu sunt slabuta si iau jumate pe zi(depinde de varsta) si mananc destul de mult.
Ia niste vitamine de la farmacie cum ar fi vitamina C, sau cumplxul de vitamine de la Centrum. Chiar iti dau pofta de mancare. Si incearca sa faci mancarea sa are cat mai atragator, asta te va face sa manaci mai cu pofta
Pentru a avea pofta de mincare poti sa consumi alimente care contin vitamina C (lamiie, mere).
anonim_4396 întreabă: