Draga Vanessa, cred ca ar trebui sa mergi la un endocrinolog si la un cardiolog. edocrinologul sa-ti schimbe tratamentul pentru hipotiroidie, sa-ti dea un diureti)poate tertensif); cardiologul sa iti dea un tratament pentru HTA, unul tinut sub control si, daca nu da rezultate sa il schimbe pina cand gaseste formula optima. eu am aceiasi problema ca si tine, din tinerete. iau l-tiroxina iar pentru tensiune gopten, plendil si tertensif. asta nu inseamna ca si tu trebuie sa iei asta, dar trebuie sa mergi la medic neaparat si sa testeze tratamente pina il gaseste pe cel optim. ce mai trebuie neaparat sa faci, este sa bei multa apa. cel putin 2 l pe zi. daca nu bei vei avea edeme si daca iei diuretice. corpul retine apa daca nu are suficienta, iasr rinichii nu lucreaza corect. ai sa vezi xca dupa cateva zile daca bei apa asa cum ti-am spus, o sa scapi de edeme si de tensiune. si tensiunea este provocata in mare masura si de edemele tale. cind te eliberezi de apa, din corp o sa scada si tensiunea. du-te la medic si vezi ce recomandari it face, nu uita sa intrebi ce diuretic ar fi potrivit. iti doresc multa sanatate si un bebe sanatos.
LoOvE întreabă: