Buna! Trebuie sa practici diferite sporturi si sa faci exercitii fizice : sa alergi, sa mergi mult! Funda?
Salut Vlad, nu mi-ai precizat vârsta oricum daca ai între 15 şi 22 poţi să mai te înalţi extrem de mult nu te grăbii iar uneori culturismul sau sala din ziua de astăzi am înţeles că nu te mai ajută mult să creşti, sportul şi buna dispoziţie sigur îţi va fi de folos.
O zi bună!
Am vazut o multime intrebari de ale tale legate de cresterea in inaltime.Am inteles ca ai 13 ani.De ce vrei sa cresti asta mult in inaltime? Baietii la varsta ta sunt in general mai scunzi decat fetele, bine exista si unii mai inalti.O sa cresti, mai ai pana la 18 ani, oricum sunt cazuri in care cresterea s-a oprit si la 20 si ceva de ani.
NU TE LUA DUPA ASTEA CU BASCHETUL, fa-ti rost de o bara sau mergi intr-un parc si fa cat mai multe tractiuni, zilnic din ce in ce mai multe, intr-o luna vei creste 30 cm
Sa sti ca stiam si eu faza cu tractiunile dar nu mi-a trecut prin minte atunci
Fa sport ca baschet sau sa inoti... dar cred ca si daca dormi pentru ca am vazut o alta intrebare dea ta... eu cred ca baschetul si inotul ajuta funda?
Conteaza NUMAI bagajul genetic, baschetul NU ajuta la creste asta e doar un mit pentru COPIII MICI SI PAMPALAI care nu au citit o carte de anatomie in viata lor.
dooinitza întreabă: