| piciuk a întrebat:

Cum pot depista daca am chist sau nu? de vreo 2 luni am observat ca in timpul actului sexual ma durea in partea stanga... chiar si cate 2-3 zile dupa. simteam un disconfort si durere usoara in locul respectiv...de atunci a inceput si o scurgre abundenta, albicioasa si urat mirositoare, la dus am facut prostia de a baga manuta acolo si era ceva rotund si umflat acolo destul de maricel...am 18 ani si am vorbit cu mama despre o posibila consultatie la ginecolog dar de atunci tot amana asta pe motiv ca nu are timp. (parintii au divortat si eu am ramas cu tatal)... mi-e teama sa merg singura deoarece divortul a avut loc acum un an si am dese caderi nervoase

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 1985 a răspuns:

Nu te speria, dar la ginecolog trebuie sa mergi cat mai repede.si eu am amanat din cauza ca eram in italia, dar apoi situatia s-a inrautatit si aveam dureri tot mai mari. Aveam dureri si intepaturi tot in partea stanga, la fel ca tine.deci,incearca sa nu mai amani, vorbeste cu mama ta din nou sau mergi cu o prietena.multa sanatate!

2 răspunsuri:
| utzuman2006 a răspuns:

Cred ca nu mai e cazul sa amani, daca mama ta nu merge cu tine apeleaza la o prietena ( prieten ) foarte buna care sa te insoteasca si du-te de urgenta la medic...
Nu te juca cu sanatatea ta, aceasta e o problema de sanatate foarte serioasa...

| alexandra_2644 a răspuns:

Valeuuuuuuu... du-te la doctor cu o prtetena ceva...nu sta asa sa nu se agraveze... fugi