Infuzie cu sare(o cescuta apa se pune la fiert cu 2 lingurite sare), cand se raceste se pun cate 2 picaturi in fiecare nara.Se pot pune si picaturi cu zeama de lamaie.
Intr-un pahar mare de apa pui o lingurita rasa de sare si o pui pe foc. Dupa ce a dat 2-3 clocote, stingi focul si cand apa a scazut sub 50 grade, adaugi o lingura de lamaie(zeama de la o jumatate de lamaie). Solutia o folosesti ca picaturi de nas! Rezultat INCERCAT!
Infuzie cu ceai de musetel, mai ales daca ai narile iritate, e foarte bun musetelu contine in cantitate mare ulei volatil desfunda nasu si calmeaza iritatiile
Nu stiu cat de naturale sunt batistele, dar suflatul nasului e cea mai naturala metoda de a-l desfunda...cat de cat.
Mi-a povestit un vanzator de tutut ca a venit un tip cu nasul infundat la magazinul lui si a incercat tutun de tras pe nas (nu-i mai stiu denumirea) mentolat, dupa vreo 5 minute i s-a desfundat nasul.
Nu pot zice ca-i prea naturista metoda. dar merita incercata, asta daca n-ai alte solutii.
Cu apa amestecata cu sare...(in loc de picaturi). Sincer nu prea stiu metode naturiste...sau poate ar mai merge cu inhalant(se gaseste in sticlute mici). Pui cateva picaturi in apa clocotita, iti pui un prosop mare deasupra capului, astfel incat sa inhalezi tot aburul si sigur ti se desfunda nasul.
Pai in primul rand menta este foarte buna cea din curte sau crescuta in pamant logic si o freci un pic si are acel miros sau poti face infuzie din ceaiuri naturale exemplu menta, sunatoare, cu o doza ridicata ca sa poate merge si inspiri acel miros
Poti sa iti desfunzi nasul facand infuzie astfel : pui musetel 2-3 pliculete amestecate cu apa apoi pui apa cu pliculetelede musete pe foc pana da in clocot. apoi faci infuzia. adica sa tragi pe nas aburul care iese din apa
anonim_4396 întreabă: