Prin operatie cu laser sau normala. Dar cea cu laser e mai buna.
Sau. prin pastile. nu stiu sigur mai bine ai consulta un medic. El va sti ce sa. ti recomande!
Succes! Funda?
Uite o schema de tratament pentru eliminarea calculilor biliari:
http://www.terapii-naturiste.com/......iliari.htm
Cu medicamente sau operatie... rovachol pastile e destul de bun si iau din cand in cand, dar nu am pietre, ci doar o fiere mai lenesa.
Neaparat sa mergi la doctor sa iti recomande un tratament pe care sa il urmezi, sa nu ajungi la operatie.
Din pacate, mi-e teama ca nu se poate elimna decat chirurgical, piatra este deja foarte mare.
Chiar daca e mica exista riscul ca sa iti blocheze canalul coledoc.Si atunci va fi rau.Mai bine apeleaza la interventia laparoscopica, recuperarea e rapida si nu risti complicatii majore cum ar fi pancreatita.Multa sanatate!
Este destul de mare ca dimensiune si doar medicul poate sa te lamureasca ce sa faci. E posibil sa iti recomande operatia cu laser. E foarte usoara, dar incearca sa mergi la un medic care sa o faca cu aparat la stat si nu la particular(acolo te costa sute de euro).
Eliminarea pietrelor fara asistenta medicala este foarte periculoasa.Nu iesi din cuvantul medicilor.
De regula nu se intervine chirurgical atata timp cat afectiunea este asimptomatica!