| Syera a întrebat:

Cum pot elimina stresul de zi cu zi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| giony54 a răspuns:

Seara sa te culci la ora 21 si inainte de culcare sa citesti o carte care sa te relaxeze si sa bei o cana de ceai de tei.

5 răspunsuri:
| Veme a răspuns:

Daca nu faci un sport... poti sa faci vreo 30 min pe zi sau o ora la 2 zile...

| Pricked a răspuns:

Privindu-l pe tipul din poza mea de profil.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Daca ai ajuns sa pui intrebarea asta pe TPU inseamna ca problema deja te depaseste si ar fi cazul sa apelezi la ajutor specializat. Te sfatuiesc sa apelezi la un medic pentru a exclude orice fel de patologie (ca hipertiroidismul de exemplu) si abia apoi, daca totul este ok sa mergi la un psihiatru pentru psihoterapie si tratament (daca este cazul)
La psiholog nu as trimite nici pe cel mai mare dusman al meu fiindca psihologul nu este medic, nu face decat sa-ti ia banii si practica o pseudopsihoterapie. Mai cere si mult si costurile terapiei nu sunt acoperite de CAS.

| OOOLEOOO a răspuns:

Fitness
Alimentatie sanatoasa
Meditatie
Psihologie pozitiva si dezvoltare personala.

http://florinrosoga.ro/blog/inteligenta-emotionala-idei/

| Overom a răspuns:

Cred ca intrebarea asta trebuie sa o gasesti in interiorul tau pentru a te putea ajuta singur, fiecare om elimina stresul in felul lui, eu de exemplu ascult muzica calma, ma uit la un film care sa ma capteze total, in ultimul an am gasit o metoda foarte buna antrenament la sacul de boxx + trasul de fiare sa vezi cum e dupa 2 ore de antrenament ce calm\ relaxat vei fi atat psihic cat si fizic, innotul ma mai calmeaza si alte chestii de genul..incearca si tu una din ele sau pe toate si vezi ce rezultate ai

Întrebări similare