| Azalea a întrebat:

Cum pot evita aparitia unei cicatrici?
M-am julit la picior acum o saptamana iar rana nu pare sa se vindece dar nu asta e problema mea ci ce pot face pentru a evita aparitia unei cicatrici? Ce creme trebuie sa folosesc?
Precizez ca rana nu e mare...are diamentrul aprox.1,5 cm.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Pune cataplasma cu patlagina dimineata si seara iar in timpul zilei unge cu alifie de galbenele, uita-te sa fie facuta cu uleiuri vegetale sau animale si nu cu parafina sau alte produse petroliere, sau cu miere, si lasa rana descoperita.

3 răspunsuri:
| Mairead a răspuns:

Crema de galbenele.nu e scumpa e 3 lei

| Azalea explică:

Merci pentru raspunsuri.si eu foloseam galbenele dar am sa iau in considerare si cea de-aII-a parerewinking

| RoxanaStan00 a răspuns:

Daca ti-a ramas cicatrici, cred ca cel mai bine e sa cauti un gel tratament natural pentru cicatrici de la Derma E. Eu l-am folosit si mi-a facut bine