| Melyssuka a întrebat:

Cum pot face sa scap de fumul de tigara din piept sa nu mai imi stric sanatatea?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Jameson a răspuns:

Nu mai fumezi.

| eluboy13 a răspuns:

Te ajut eu Melii, da-mi add la mess, eluboy13

| Azµre a răspuns:

Bei 1 litru de lapte pe zi, laptele curata plamanii cel putin asa arata studiile facute cu lapte...

| cudyu007 a răspuns:

Nu mai fumezi cum draq sa scapi altfel

| AdolfHitler1889 a răspuns:

Nu mai fuma. Oricum nu poţi să scapi de tot sad, dar nu mai fuma, şi nu o să ai aşa mult.

| AnnyJonathann a răspuns:

Nu fuma

| DarKnNNeS a răspuns:

Cat timp ai fumat..atata timp trebuie sa nu fumezi, si at nu mai ai fum de tigare. experiment facut de niste doctori chinezi! aceasta stire a fost data acum 1 luna la stiri!winking bafta! tongue

| SwordsofArmageddon a răspuns:

Oh, păi stai să vezi, te ungi pe corp cu miere, apoi te dai de 3 ori peste cap şi la sfârşit îţi bagi mazăre în nas.
Cum altfel dacă nu te laşi de fumat?!

| Vlady4991 a răspuns:

Pai, nu mai fumezi. Un studiu a spus ca dureaza 1 an de zile ca nicotina sa iasa complet din corp...deci,mult succes. happy

| andreeamaddu71 a răspuns:

Te duci la medicul de familie sau la un doctor...si te lasi si de fumat desigur:*

| Zamfir_Mariana_1978 a răspuns:

Sa mi spuna Si mie cineva cum se curata plamanii

Întrebări similare