| DeliaMarius a întrebat:

Cum pot opri menstruatia? Trebuie sa-mi vina pana pe 10(sambata) luna aceasta. Sambata nu vreau sa fiu pe stop, neaparat. Anticonceptionale nu pot lua pentru ca trebuie sa iau din prima zi cand imi vin problemele si nu o sa se opreasca decat daca iau in continuare si sa opresc pe luna viitoare, Dar trebuie sa opresc pe sambata. Help! funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista nici o solutie care sa-ti opreasca menstra in asa scurt timp. Gandeste-te ca ciclul hormonal s-a desfasurat deja, endometrul trebuie sa se elimine, daca il opresti, poate ramane in uter, asa necrozat cu va fi si poti face o infectie grava.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu ai o problemă la cerebel!
Este o reacție fiziologică, trebuie să lași organismul să scadă cantitatea de hormoni nu să te îndopi cu te miri ce.
Vitamina K se administrează în șocuri hemoragice, nu la o menstră la care se pierde în câteva zile între 70 și 100 ml de sânge. Coboară cu picioarele pe pământ.
Orice plan ai avea, amână, nu pocnește nimeni câteva zile. Ești femeie.
Pa, pa.

| Ramo80 a răspuns:

Cu vitamina K.Asa stiu ca afacut o prietena, dar am impresia ca se da doar cu reteta.

| IMC90 a răspuns:

Nu poti...

aveai planuri mari a? laughing

| catthshshshs a răspuns:

Nu o poti opri. Faza cu vitamina K este o prostie, chiar daca ti-ar da de la farmacie (ceea ce nu cred), ti-ai deregla intreg organismul. Nu inteleg ce legatura au anticonceptionalele cu intarzierea ciclului, alea se iau sa nu ramai insarcinata. Ar trebui sa te documentezi mai bine. Menstruatia este ceva normal si este bine sa apara, asa ca nu iti mai fa atatea probleme.

| DeliaMarius explică (pentru catthshshshs):

Poti opri menstruatia o luna -doua cu anticonceptionale. De exemplu daca iau luna asta, pe 10, anticonceptionale si iau in continuare pana cand se termina a doua tableta, pe 10 ianuarie nu imi mai vine deloc, decat pe 10 luna aceasta. Am oprit asa cu anticonceptionale doua luni la rand si nu am patit nimic rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca vitamina K. nu sunt sigura pentru ca nu am folosit niciodata. am auzit de la o fata care a luat in ziua nuntii si nu mai stiu daca a functionat sau nu.