| AvalohAlyn a întrebat:

Cum pot sa am o viata mai buna d.p.d.v al sanatatii psihologice?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avand cu cine sa iti petreci timpul si sa te distrezi
Facandu ti o iubita care sa o iubesti si sa te iubeasca asa cum esti tu.e greu dar nu imposibil sa iti gasesti o fata buna.
Rasul este cel mai bun antitod si antidepresiv
Conteaza sa ai si o alinentatie sanatoasa si bineinteles sportul si exercitiile fizice sunt absolut necesare pentru un psihic sanatos
Daca nu poti merge la sala din cauza anxietatii incearca acasa sa faci.
Comunicarea este iarasi buna pentru sanatatea psihica dar nu virtuala sau cu tine insuti.
Incearca sa ai mai multa incredere in tine si sa cunosti o fata si sa fii deschis cu ea.si nu te mai gandi la problemele care le ai gandeste-te la prezent nu la trecut si viitor traieste prezentul.
incearca sa iesi de unul singur din casa fara sa fi acompaniat de cineva ..iesi din zona de confort. altfel problemele ti se vor agrava.
Ai putea totusi sa lucrezi part time 4 ore lucrator comercial doar trebuie sa aranjezi marfa o sa vezi ce repede trec cele 4 ore nici nu o sa le simti.ca sa scapi de anxietate este absolut necesar sa ai contact cu oameniii nu te izola nu te mai aprofunda in depresii si amaraciuni fa-ti curaj si iesi afara din casa.
Nu o sa iti faca nimeni nici un rau asta e doar in capul tau si daca ai fost tradat sau dezamagit asta nu inseamna ca toti oamenii sunt la fel si toti sunt impotriva ta sau ca vor sa iti faca rau sau mai stiu eu ce...
Ai avut niste traume invata din ele fi mai vigilent dar nu te izola ca nu esti un monstru.si vorbeste cu parintii tai sa te duca la un psiholog sa te mai ajute sa iti de a sfaturi ca vezi ca tratamentul nu prea face minuni. AI 24 de ani fi mai curajos si incearca sa ai mai multa incredere in tine
lasa rusinea timiditatea si orice altceva la o parte
Mergi inainte cu tupeu
Si stai linistit ca nu o sa mori anxietatea iti joaca feste nu te mai gandi la moarte.nu mor caii cand vor cainii.