anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa am ochii mai mari? Vreau un mod natural, fără machiaj.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Incearca sa renunti la idee, la vis, nu vei avea nici o sansa. Cred ca ai vazut vreun video pe internet si acum ti-a picat cu tronc. Aceasta interventie, numita si blefaroplastia (remodelarea estetica a pleoapei) se adreseaza pacientilor cu varsta de peste 35 de ani insa daca mostenesti aspectul de pleoape cazute sau umflate poti alege sa efectezi aceasta interventie si la o varsta mai tanara, desi preturile sunt pe masura depinde de clinica si mai multi factori. Preturile le gasesti aici https://www.estheticon.ro/preturi/blefaroplastia

| sierra1 a răspuns:

Uită-te la prețul icrelor negre, sau la vodka Beluga, sau la pantofii originali D&G. Precis faci ochii MARI!

| PainTech a răspuns:

Nu poti.
Nu incerca tampeniile pe care le gasesti pe net cu aspiratorul...

| RoCkKiD a răspuns:

Daca nu vrei machiaj, singur varianta e cea chirurgicala.

| ziftode a răspuns:

Si eu sunt curios
insa presupun ca in realitatea reala, photoshopul sau nustiuce aplicatie facuta special sa modifici diverse, inclusiv ochii (e foarte populara la momentul asta, dar eu nu o folosesc) ti-ar putea face ochii cat cele mai mari cepe pe care le-ai vazut vreodata big grin

| PumpkinDoll a răspuns:

Iti tai pleoapele

| m1dn1gh7 a răspuns:

Ia bataie. Glumesc happy N-ai cum sa iti faci ochii mai mari.

| Victoria18 a răspuns:

Nu ai cum. Doamne fereste, cum sa ii maresti ca e imposibil. Pleoapa e "mulata"pe marimea globului ocular. Deci, nu ai cum sa il maresti nici pe el, nici pe ea.

| pandaa592 a răspuns:

Gene bine intoarse si gene false, nimic mai mult, deoarece poti face ochii sa para mai mari doar prin machiaj.

| brigh7ness a răspuns:

Cum sa iti faci ochi mai mari? Asa ceva n-am mai auzit. N-ai cum!

| tupu13 a răspuns:

Deschide-i mai mult