Incearca sa renunti la idee, la vis, nu vei avea nici o sansa. Cred ca ai vazut vreun video pe internet si acum ti-a picat cu tronc. Aceasta interventie, numita si blefaroplastia (remodelarea estetica a pleoapei) se adreseaza pacientilor cu varsta de peste 35 de ani insa daca mostenesti aspectul de pleoape cazute sau umflate poti alege sa efectezi aceasta interventie si la o varsta mai tanara, desi preturile sunt pe masura depinde de clinica si mai multi factori. Preturile le gasesti aici https://www.estheticon.ro/preturi/blefaroplastia
Uită-te la prețul icrelor negre, sau la vodka Beluga, sau la pantofii originali D&G. Precis faci ochii MARI!
Si eu sunt curios
insa presupun ca in realitatea reala, photoshopul sau nustiuce aplicatie facuta special sa modifici diverse, inclusiv ochii (e foarte populara la momentul asta, dar eu nu o folosesc) ti-ar putea face ochii cat cele mai mari cepe pe care le-ai vazut vreodata
Nu ai cum. Doamne fereste, cum sa ii maresti ca e imposibil. Pleoapa e "mulata"pe marimea globului ocular. Deci, nu ai cum sa il maresti nici pe el, nici pe ea.
Gene bine intoarse si gene false, nimic mai mult, deoarece poti face ochii sa para mai mari doar prin machiaj.
anameoow întreabă: