| LisaJulie a întrebat:

Cum pot sa amân menstruatia sau sa fac sa îmi țină mai puțin? Am înțeles ca dacă consum fructe, legume și nu beau sucuri și dulciuri nu ma ține mai mult de trei zile!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Madaxo97 a răspuns:

Nu prea exista nicio metodă să amâni menstruatia, ovulația merge, dar menstruatia nu, nici cu alimentație, nici cu m@sturbare, cu nimic. Poate ceva pastile să fie dar nu cred. Încearcă să cauți și pe google

| Cipi1212 a răspuns:

Nu poți amâna menstruația. Las-o să fie așa cum este ea. De menstruație depinde sănătatea femeii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt mituri. Singurele lucruri care ajută la asta sunt Anticoncepționalele, steriletul cu Progesteron sau implant contraceptiv.

| simplaexistenta a răspuns:

Cica functioneaza daca iei comprimate cu noretisteronă sau contraceptive non-stop timp de sapte zile

| AndaAlexandra a răspuns:

Se poate amâna cu pastile, dar nu știu cum se numesc. Trebuie discutat cu mediul ginecolog.

Răspuns utilizator avertizat
| recedanie a răspuns:

Nu opri menstuatie, este de la dumnezeu

| PapugqAriana a răspuns:

Dacă te masturbezi îți curge mai puțin

| LisaJulie explică (pentru PapugqAriana):

Sunt și minori pe site-ul acesta! Știi asta?

| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Aia care întreabă despre sarcina?

| LisaJulie explică (pentru suntserios):

Dar și noi îi promocam și le răspundem!