| cubuzunarulgol a întrebat:

Cum pot să depăşesc anumite complexe?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| RMihai a răspuns:

Destul de greu, trebuie sa-ti invingi teama ca de fapt teama intervine atunci cand esti complexata

| cubuzunarulgol explică:

@pdannysan13: Şi cum fac asta?

| cubuzunarulgol explică:

@Cris: Mulţumesc frumos pentru răspuns. Chiar m-am regăsit în unele situaţii descrise de tine, şi am simţit că există cineva care poate înţelege starea în care mă aflu. Acum sunt pe cale să identific care este de fapt problema mea şi să găsesc o soluţie.

| Cris3584 a răspuns:

Depinde de complexele pe care le ai. daca sunt fizice si ''usoare'' se rezolva prin sport si alimentatie sanatoasa.
Daca sunt de comportament, atunci e posibil sa nu poti sa le depasesti, sau cel putin nu in totalitate. Si eu sunt super complexata insa nu de anumite chestii ce tin de mine, ci de intregul meu caracter. E grav, stius, insa lucrez la el de cand ma stiu. uneori imi e atat de frica de exemplu sa zic ceva neinsemnat incat ma blochez total si nu reusesc sa scot niciun sunet, alteori ma incurajez pur si simplu si sunt cea mai curajoasa. Nu stiu ce influenteaza toate reactiile astea. Eu nu sunt complexata doar de timiditatea mea instabila, ci si de negativismul meu, de comportamentul meu in societate, cu oameni, nu pot sa fiu deschisa nici macar cu proprii parinti.

Poti incerca sa-ti concentrezi atentia spre lucrurile care merita cu adevarat
Iti poti reaminti ca nu suntem perfecti si ca toti avem complexe, iar cei care nu au complexe sunt un pic deplasati, sau cel putin increzuti - si asta e o problema.
Gandeste-te ce iti provoaca complexul respectiv, ce te deranjeaza, care e problema ta de fapt, da-i un nume, pentru ca trebuie sa stii exact ce e pentru a o putea rezolva, si intreaba-te daca este cu adevarat o problema. poti realiza ca doar ai exagerat happy poti descoperi multe happy

Fii increzator/increzatoare!

| Cris3584 a răspuns:

Ma bucur din suflet ca am putut fi de folos. Iti tin pumnii!
happy

| pdannysan13 a răspuns:

Infrunti teama