Nu baga betisoare in ureche ca infunzi mai rau!
Poti folosii ulei incalzit usor intr-o lingura si pus cu pipeta in urechea infundata. Stai cu acea ureche in sus timp de 10-15 minute, dupa care pui urechea in jos si va cadea dopul.
Alta variante este sa pui apa calda in ureche cu seringa (fara ac), facand presiune, iar la un moment dat, se va desprinde si se va despinde dopul, cazand.
Mi s-a intamplat si mie fii atent iti trebuie un betisor il bagi in ureche si nu il misti de loc timp de 10 secunde apoi il scoti iti dai niste palme peste cealalta ureche care e desfundata apoi curatae bine in urechi casa nu ai clei fundita?
Poti folosi Acerumen ( cred ca ada se scrie). E un spray care se administreaza pentru igiena urechii. Se poate folosi si pentru dopul de ceara, iti arata instructiunile pe propspect. Il gasesti la orice farmacie. Mie asta mi-a recomandat farmacistul cand am avut aceeasi problema si m-a ajutat mult.
Daca chiar nu vrei sa mergi la doctor, cere parerea farmacistului si descrie-i cat de grava este problema. Cine stie? Poate iti recomanda alt medicament.
Buna,
Eu personal nu recomand si nu utilizez betisoare fiindca el mai tare infunda.
Personal cu o discheta (vata din aceea tip discheta in forma rotunda) care in general se foloseste ca discheta pentru curatarea fetei. I-au, o despart in doua fiindca stratul dischetei este gros si cu ambele straturi le voi sucii le voi face spiralate tip betisor si voi introduce in ureche apoi voi rasucii si rotii in ureche sa intre ca un cui de exemplu..Il rotesti sa intre intr-o gaura.
Pe langa acest exemplu mai exista in farmacii solutie pentru desfundarea urechilor.
Succes!
La doctor te rezolva imediat, in cateva minute esti gata. Si nu exista nici riscuri.
Dar, daca tot vrei, ia o seringa si da-te cu apa fierbinte acasa. Bafta la asta!
LarisaAndreea întreabă:
anonim_4396 întreabă: