| ZoeyMe a întrebat:

Cum pot sa fac sa am roseata in obraji da nu asa obisnuit, ci ca atunci cand altii se inrosesc de la ceva rusinos? Fara sa imi aplic ceva pe fata care sa o coloreze ca vreau sa para natural.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Un fard de obraz sau blash!
Pa, pa.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Aplică blush de culoare roz/roșie pe obraz și puțin pe nas, cu ajutorul unei pensule groase cu o formă ușor rotunjită.
O metodă naturală nu există, decât cea pe care a spus-o @Doininelu, însă nu toate persoanele se înroșesc la față după ce trec de la rece la cald.
Baftă!

| RoXxy a răspuns:

Te ciupesti de obrajilaughing

| GaBBiii a răspuns:

Cu Blush.Te duci la magazin si ceri ce culoare vrei happy.
Pa, pa

| andypandy_2709 a răspuns:

Pai poti sa te ciupestii, sau sal freci(laughing adica cu mana sa te freci pe obraji repede) :* funda?

| Fartie a răspuns:

Iti dai palme funda?

| Tzutzik a răspuns:

Să umbli prin frig mult timp apoi să întri în casă la călduț și vei avea, eu acum am 3 ore de cînd am venit de la școală și sunt roșie ca un răcușorlaughing laughing