| Qmls12 a întrebat:

Cum pot sa fac sa ma calmez in momentul cand am nervi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LoLiLop a răspuns:

Rupi in bucatele mici o foaie; folosesti mingiute antistres; te uiti la un filmulet amuzant; urli cat de tare poti; alergi; ii spui cuiva ce te enerveaza; razi fara niciun motiv (razand fara niciun motiv te va face sa razi cu adevarat).
Ultima nu cred ca merge dar face bine pentru fata.
P.S. Nu lovi ceva pentru ca o sa te lovesti singur si o sa te enervezi mai tare.
Sper ca am fost de folos

5 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Gandesti pozitiv, te gandesti la lucrurile care iti ofera placere. Daca nu ajuta asta iti recomand un calmant.

| Dzeko7 a răspuns:

Foloseste o minge de cauciuc antistres la mine a avut efect.

| Daniel2836 a răspuns:

Pune-ti un elastic pe mana. Cand te enervezi trage de el apoi da-i drumul o sa te calmezi...dar o sa te usture putin happy

| SweetMinion a răspuns:

Puneti un elastic la mana, cand te enervezi tragi de el si dai drumul.Sau inchide ochii, muscati buza si numara pana la 10(bineinteles dupa ce numeri, nu iti mai musca buza), la mine functioneaza.

| Qmls12 explică:

De unde iau minge anitistres si cat costa?