| geoalina19 a întrebat:

Cum pot sa fiu mai inalta? Sunt foarte scunda. Am 12 ani si am inaltimea de 1, 42 m. Parintii mei nu sunt scunzi. Ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Unicucebeea a răspuns:

Si prietena mea are tot aceeasi inaltime la 12 ani happy Si e frumoasa si toata lumea o simpatizeaza din acest motiv happy Deci daca nu te inalti nu fi suparata happy Fa basket sau inot happy Si exerciti fizicie zilnic happy
Bafta :*

4 răspunsuri:
| yellowalien a răspuns:

Ai 12 ani, esti inca mica si ai toate sansele sa mai cresti, mai ales ca parintii tai sunt inalti.
Eu am fost cea mai mica din clasa, pana printr-a 6-a, cand am inceput sa ma inalt destul de rapid. Mi-am ajuns colegele din urma si pe unele le-am depasit. Acum am 1.68 si sunt multumita.
Nu-ti fa probleme si ai rabdare! E doar o chestiune de timp happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai tot timpul sa cresti in inaltime pana la 25 de ani.

| ScheißeBeMine a răspuns:

Basket happy

| AlexandraSp a răspuns:

Ai doar 12 ani.Stai linistita! O sa cresti! La varsta ta e normal sa ai inaltimea asta. Sunt fete care au chiar 14 ani si care sunt si mai scunde.