Pentru epilarea definitiva e nevoie de laser dar costa destul de mult! bigu nu este o solutie pentru ca el face parul mai gros si creste mai repede si mai puternic, benzile de la veet sunt niste prostii, mai ramane crema care nu este dureroasa dar si la ea parul creste repede, mai raman aparatul electric->eficient si de durata si penseta->prea greu de folosit dureaza mult pana reusesti sa iei toate firele`~!
Nu mai pune bicul pe fata ca are ca efect indesarea si cresterea mai rapida treci la cosmetica au unele produse profesionale
Definitiv nu prea poti. Cel mai bine ar fi sa te duci de fiecare data la cosmetica si o sa te epileze cu ceara.Este cel mai bine asa, deoarece parul se va rari cu timpul.In plus nu costa mult.
Preferatele mele sunt benzile, iar cand n-am timp, mai smulg cateva fire cu penseta si n-am probleme.Eu ca sa nu ma irit foarte tare pun apoi comprese de apa rece. Apoi dau cu putina crema pentru piele sensibila si gata.
Nu mai ai ce sa faci. o sa ai mustata si barba. femeia - barbat o sa fii. nu mai ai scapare