Mi-a spus cineva, nu spui cine, persoana importanta: "ai rabdare, cea care este a ta, te asteapta". Io n-am avut rabdare si am cautat si am cautat, printre bune si rele (nu totdeauna a fost usor sau frumos), dar in cele din urma am gasit-o. Cred ca fiecare are istoria lui, trebuie sa ai rabdare. Ai sa simti cand Ea este jumatatea ta si ca ai gasit-o. Pana atunci traieste si te pregateste (trebuie sa pui si tu cealalta jumatate). Merita!
Cum sa-ti gasesti jumatatea? Hmmm. Asta, da, intrebare! De obicei, omul nu trebuie sa-si caute jumatatea, in mod special. Totul vine de la sine. E in legea firii. Cand va fi sa se intample, o vei gasi! Ce-i al tau, e pus deoparte! Bineinteles, ca sunt si cazuri de exceptie (care nu-si gasesc jumatatea niciodata). De cele mai multe ori, persoanele care nu-si gasesc jumatatea sunt prea mofturoase, pretentioase, ori perfectioniste. Dar sper sa nu faci parte din aceasta categorie. Si totusi, daca ma gandesc putin, mai exista solutii: anunturile matrimoniale, prieteniile pe mess, net, dar care, nu totdeauna dau rezultatele asteptate. Deci, rabdare, ca timpul le rezolva pe toate! Speranta moare ultima! Pana atunci, traieste-ti viata, dar cu grija maxima, caci zborul din floare-n floare poate fi daunator, la un moment dat. Sa fii iubit!
Te uiti in stanga, te uiti in dreapta, te asiguri bine si vezi... a trecut strada cineva cu tine?
Jumatatea este o iluzie.Se spune ca, preocupati sa-si gaseasca marea fericire, oamenii nu-si traiesc bucuriile simple si la indemana.
Nu o sa fiu ironica. ca multi de aici. te sfatuiesc sa fii optimist. fiecare buruiana are umbra lui. asi eu am un baiat care sp acelasi lucru. capul sus.
IonBadita1 întreabă: