| Elena12345 a întrebat:

Cum pot sa ma dezobisnuiesc sa mai pocnesc degetele? Stiu ca nu e bine...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zebra_4184 a răspuns:

Pai.uite o metoda care s.ar putea sa functioneze:cand iti vine sa iti pocnesti degetele incearca sa tii le tii cat mai intinse.asa te poti dezobisnui.Incearca!happyS-ar putea sa mearga. Daca nu, incearca metoda cu apa cu gheata.De aia scapi instantaneu aproape:d

1 răspuns:
| Alle_3959 a răspuns:

Si eu am trecut prin chestia asta ca tine!(bine, atunci aveam vreo 8 ani...acuma am 14) Nu stiam ce sa fac cu chestia asta imi pocneam degetele intr-un hal...Ma rog! Am devenit ambitzioasa si am incercat sa nu mi le mai pocnesc si incetu cu incetu mi-am revenit.Ideea e ca acum imi tremura putin degetele din cauza asta sad Deci cel mai bine este sa te ambitzionezi si sa incerci sa nu ti le mai pocnesti.Trebuie doar sa ai rabdare.Eu m-am dezobisnuit foarte greu.Mi-a luat in jur de 1 an si ceva.Deci multa si multa ambitie:* Bafta