| kencarson a întrebat:

Cum pot să ma fac să plâng când iau antidepresive și antipsihotice deci nu mai rezist dar orice fac nu mi vine să plâng să ma descarc și eu

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Taie ceapa, piscatoare, crescuta in gradina, de la care iti lacrimeaza ochii!winking

| Violleta2022 a răspuns:

Da cu capul in perete si de durere vei plange.
Cat despre descarcatul ala, exista metode mia bune care ajuta la anxietate: alergatul! Iesi afara din casa si alerga 5-10km pe zi, s avezi ce bine te vei simtii dupa aeea si nu vei mai ave anevoie nici sa plangi ca sa te descarci, ca esti epuizat.

| gabicoo a răspuns:

Dă, cât de tare poți, cu degetul mic de la picior - în colțul dulapului. Vor veni rapid toți sfinții și îngerii păzitori ca să te asiste.winking

| kencarson explică (pentru gabicoo):

Vreau să plâng nu să leșin de durere

| UnchiulRamiz a răspuns:

Ce tip de antipsihotice si antidepresive iei? E posibil ca din cauza lor sa nu mai poti plange

| kencarson explică (pentru UnchiulRamiz):

Iau zoloft și rispolept plus altele dar nu cred ca au treaba. vreau sa ma descarc și eu

| Kufu95 a răspuns:

Dar de ce îți doreşti să plângi? că nu are niciun sens.

| 1onur a răspuns:

Nu știu să facă oamenii să plângă, și nici nu-mi doresc asta.Mai bine râdem și glumim în limita bunului simț.

| AdeA1991 a răspuns:

Un film siropos?