Mananca si tu dulciuri seara sau ma rog mancare.eu am 12 ani si 58 kg dar eu sunt inalta si dezvoltata si fac sport(inot).
Parintii tai trebuie sa vada ca esti un slabanog! Dar poate sunt prea ocupati cu afacerile ca sa vada ce cresc in casa.
VORBESTE CU AI TAI SI SPUNE-LE SA ISI BAGE MINTILE IN CAP.
Stati asa! Eu nu mananc putin...mananc cat trebuie, cat un copil normal. Doar ca sunt mai mult vegetariana, nu prea mananc carne si daca mananc, o aleg pe cea de pasare. Cat despre fastfood..mmm..nu prea sunt cu din astea. Astept si alte propuneri.
Eu ce-l mai repede m-am îngrășat mâncând chestii grele pe intre orele 10-12 sau mai târziu noaptea.Gen:sarmale, spaghete, fripturi in sos(era mai mult ulei).
Nu trebuie sa te ingrasi. Incearca sa faci un sport sa pui niste muschi pe tine. Sa se intareasca carnea pe tine. [ Asa iti vei mentine un corp decent ]. Nu manca seara dulciuri si fast-food ca sa te ingrasi. [ Asa doar vei face burtica si vei pune grasime pe tine ]. Sper ca te-am ajutat.
Muschii la 30 kg nu se poate + ca are 11, 12 ani cat are
Daca vrei sa te ingrasi tine-o in fast-food non-stop
si dulciuri.
De la greutate asta iti va fi greu sa te ingrasi fiindca
stomacul tau este obisnuita cu putina mancare
si daca incepi sa mananci mult...
Este Destul de posibil sa te doara burta sau sa te simtii rau...
Deci in concluzie : totul e f clar Fast-food & Dulciuri si ve-i avea sansa sa pui niste kg pe tine.
Bafta.
O zii placuta!