| Didi908 a întrebat:

Cum pot sa ma ingras repede? FUNDA :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dannyjj a răspuns:

Nu este nimic ciudat în a-ţi dori să te îngraşi, aproape fiecare om are probleme cu greutatea, fie că este prea slab, fie că este în extrema cealaltă(că este prea gras), nu este indicat să slăbeşti sau să te îngraşi brusc, adică să slăbeşti sau să pui pe tine 10-15 kilograme în doar 5-6 zile.

Metode de îngrăşare?

-Consumă carbohidraţi, glucide, lipide, proteine... mai băbeşte: cereale, lactate, mezeluri, ouă, cartofi, paste, peşte, fructe, alune, poţi mânca şi o ciocolată mai spre seară(cam pe la ora 19:00-21:00), evită să exagerezi cu mâncărurile fastfood, junkfood şi grăsimile, pentru că sunt nesănătoase.

-Mănâncă de cel puţin 3 ori pe zi.

-Toate acestea trebuiesc combinate cu un pic de mişcare, poţi face 15-20 de minute pe zi mişcare uşoară, nu este bine să leneveşti, să mănânci şi doar să te îngraşi, nu este nici frumos, dar nici bine pentru sănătate, îţi recomand să faci şi mişcare, dar cum tu vrei să te îngraşi, 15-20 de minute pe zi de mişcare îţi sunt de ajuns, făcând sport, organismul cere mâncare, vei avea şi poftă de mâncare.winking De asemenea sportul este şi sănăstos.

-Apoi nu uita de hidratare.

8 răspunsuri:
| Alice1122 a răspuns:

Mancand si nefacand sport

| AlexSM86 a răspuns:

Si eu tot incercam sa pun pe mine si am reusit abia cand am inceput sa fac sport, dar in acelasi timp sa mananc normal, tot ce vreau.

| nameuser a răspuns:

Mananca seara mult(chiar si noaptea)grasimi, dulciuri, nu fa sport si cumpara toate prostiile alea din fastfooduri

| TTdsIulia a răspuns:

Pai mananca seara cu multa paine. sau mananca dulce oricum nu e bine sa te ingrasi deodata indiferent care ar fi motivul big grin parerea mea este sa o lasi incet big grin

| Gabryelootsa a răspuns:

De ingrasat te poti ingrasa repedelaughing dar acum si depinde, poate esti una din persoanele care sunt foarte slabe si nu se pot ingrasa nici cu eforturi foarte mari,, Incearca sa mananci mai mult happy daca nu merge, mergi la medicbig grin funda?batting eyelashes

| mihai20 a răspuns:

laughing)))))) deci te duci la mc donald sau ...si cumperi cate 20 de hamburgeri pe zi sau iei toata mancarea din frigider si o mananci si nufaci miscare mergi cu masina la serviiciu la liceu scoala te duc parinti laughing) oricun=m ciudata intrebare

| Diana_2035 a răspuns:

Ciudat...Alti se chinuie sa slabeasca ca sa nu m-ai arate ca niste monstri(aici ma refer la persoanele care chiar au ajuns sa se roage sa moara ca sa scape de acest chin,fiind foarte grase), iar tu vrei sa te ingrasi? ma rog e decizia ta, dar nu pune nici prea mult ca supa e greu sa dai jos.

| stefan_4544 a răspuns:

Simplu mananci numai: grasim, carne, iaurturi, prajituri, etc!

Întrebări similare