Este trucul ala vechi cu inmoi o tigara in lapte, o lasi sa se usuce si o fumezi.Ti se va face rau si nu o sa mai vrei sa mai pui tigara in gura.Multa lume a spus ca functioneaza, dar cel mai simplu e asa: cand vrei sa fumezi bea un pahar cu apa.Dar fara putina ambitie nu o sa reusesti.Mult succes.. funda?
Exista plasturi speciali sau mai este o metoda poti sa gauresti fitilul la fiecare tigara azi o gaura maine 2 si tot asa ca sa tragi cat mai putin
Gaseste-ti alte hobby-uri!
Gen: mesteca o guma atunci cand ai chef sa fumezi o tigara, sau joaca-te ceva pe calculator, vorbeste cu cineva nefumator.
Sper ca te-am ajutat.
Funda?!
Lol...eu tocmai ce m am lasat, am o saptamana.cea mai buna metoda recomandata e ambitia. dupa o bauta zdravana unde am consumat aprox 5 pachete am luat decizia ca nu merita.
media mea pe zi era intre 1 si 3 pachete in functie de stare si ocupatie.
mai incercasem metode gen plasturi.n au efect.
cu tigara electronica e mare teapa nu ai aceeasi senzatie,te face sa tragi intr una si e mult mai cancerigena decat nicotina.
am incercat sa le reduc, nu merge.ce nu fumezi azi recuperezi maine.
asa ca cel mai bine e cu ambitie.
am facut in acea zi dupa bauta(dupa ce m am trezit din ea.lol) socoteala:cati bani cheltui lunar pe a mi distruge sanatatea, cat din ce cumpar eu dau gratis altora si cat de bine ma simteam ianainte cand eram sportiv si cum ma simteam ca fumator.
am decis ca platind un abonament la sala si la un sport de autoaparare cum faceam inainte e mult mai ieftin si mi mai raman si bani.
am aproximativ 1 saptamana jumate de cand m am lasat deja ma simt mai plin de energie pe zi ce trece(e drept ca in primele 2-3 zile tuseam de nu puteam sta drept, dar am trecut peste).
deci iti recomand sportul de orice gen si ambitia.
Cu multa multa vointa si cu bomboane, guma, seminte, pentru a te tine ocupat de la fumat. Si evita pentru o perioada iesirile in club si consumul de alcool pentru ca vei fuma fara sa vrei!
Iti arat un filmulet...
http://stirileprotv.ro/......igari.html
alegi plamanul roz sau cel negru?
Pai cu multa vointa.In loc sa fumezi o tigara, baga o guma in gura.Si gandeste-te cate lucruri cumperi in loc sa dai banii pe porcariile alea.Economisesti si cumperi atatea lucruri.Doar mediteaza putin la ce am spus si imi vei da dreptate.:*:*:*
Simplu, te apuci de droguri! stai linistit am glumit ca sa te lasi de fumat trebuie sa ceri ajutor specializat. Nu e prea usor sa te lasi de fumat pe cat pare, IN PRIMU RAND TRE SA AI MULT VOINTA SI DETERMINARE! bafta...
1. Vointa
2. Multe bomboane mentolate in buzunar
3. Nu umbla cu tigari la tine
4. Daca ti se face "pofta", lasa banii acasa sau ocoleste magazinele
5. Unchiul meu a luat ceva ceai...si chiar s-a lasat.Era special pentru. fumatori, insa nu stiu cum se cheama.Dar sigur daca te interesezi gasesti ceaiul despre care vorbesc
Bafta :*
Apukate de sala sau de un sport etc. Mananca fructe... ( Dar tsinete ). 30 % Alimentatsie sh` sport. 70 % Voiintsa.
cristacheceliute întreabă: