| emmemma96 a întrebat:

Cum pot sa ma vindec de un inceput de ulcior? Luni seara am plans mult si marti dimineata cand m-am trezit aveam ochiul drept umflat.Am crezut ca m-a tras curentul, dar nu prea cred ca este asta. Desupra genelor mi s-a umflat si e moale, iar in colt ma doare daca pun mana. Nustiu ce sa fac. Am pus comprese.am pus compresa cu ceai de musetel, am pus picaturi (o data) si nu stiu ce sa mai fac. Nu vreau asa ceva. Vreau ceva rapid in 1-2 zile sa scap (merg la scoala si rad colegii de mine si am si prieten si mi-e frica de ce va zice ) Helpppcrying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alejinxique a răspuns:

Pune crema Kanamicina (unguent oftalmologic). Pe mine ma ajuta si e foarte buna. Pune de mai multe ori pe zi si trece. Dupa ce o aplici nu se vede pentru ca e transparenta, doar luceste putin. Mi-a trecut in 2-3 zile si fara durere, fara tablete. doar cu Kanamicina. E romaneasca si e foarte buna. O gasesti in orice farmacie.
http://www.google.ro/......tp?/imgres r:5, s:0

prospect: http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1382

2 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Opareste doua pliculete de ceai de musetel. Cand s-au mai racit, sterge-te bine cu unul din ele la pleoapa afectata. Apoi acopera-ti ochiulcu cel de-al doilea timpde 10 min. A doua zi, daca mai este cazul, repeta operatiunea. Efect garantat! Nota: urcioarele (nu "ulcioarele") se vindeca, in general, de la sine, fara tratament, dar cam intr-o saptamana. Sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Păi cel mai sigur ar fi sa mergi măcar la farmacie, dacă nu la medic şi să ceri ceva. Mie mi se pare că deja e cam târziu, trebuia să te ocupi în cursul zilei de azi... Sănătate!