Consumă numai de la MC Donald sau KFC timp de 3-4 luni și o să vezi diferența.
Nu e chiar o idee buna, ca mananc porcarii si nu vreau.
si lumea vrea sa slabeasca.
Man. Mananca Shaorma si cipsuri.
Leneveste si nu manca legume
Pai vacanta asta am lenevit ca niciodata! Am mancat mult si am dormit si am stat la pc. ATAT! Ce sa mai fac? M.as duce la sala. dar mie rusina ca sunt foarte slab chiar...
Caută o fotografie cu Arnold în tinerețe. Era așa cum te-ai descris tu. Fugi la sală, da să nu faci abuz de prafurile de pe acolo.
La 15 ani esti destul de inalt. Du-te la sala si in loc sa pui grasime mancand porcarii, pui masa musculata si mananci sanatos. Simplu!
Dar daca sunt asa de slab, se poate pune ceva pe mine? Adica... eu nu stiu daca as face muschi, chiar daca as trage bine 1-2 luni
Trebuie sa poti pune. Insa nu te gandii la o schimbare radicala in 2-3-4 luni.
Adica de la un "piele si os" la un "muschiulos" e ceva de munca. Nu stiu ce sa zic.
Am avut un coleg care era la fel de slab precum te descrii tu, s-a dus in jur de 1 an pe la sala si a ajuns sa arate normal, parerea mea. Nu stiu ce sa spun.
Mananca mult noaptea, mancaruri care contin carne si grasimi timp de o luna doua si eu la varsta de 13 anii si aveam 35 de kg si am facut chestia asta si acuma avand 14 anii am 59 de kg dar nici nu se vede...si ma simt lejer inaltimea 1.73
Mananca, bea sucuri, mananca dulciuri multe, dormi mult! Cam asa poti face. DAca nici asa nu reusesti, du-te la doctor...probabil te va ajuta cumva.