| sMecki1000 a întrebat:

Cum pot sa-mi aflu inaltimea? Fara masurator

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| bogz a răspuns:

In cada masori volumul de apa dislocuit.

| stlucian a răspuns:

Doar prin apreciere dar nu e concludenta. Daca stai intre doua persoane care sa fie de inaltimi diferire de ar fi o solutie dar cum am spus e neconcludenta. Tine de genele fiecatui individ in parte/varsta/sex!

Asa ca o masuratoare precisa a inaltimii tale nu o ai cum sa o determini! Poati avea gene de la bunici/strabunici care sa-ti regleze inaltimea la un anumit moment al varstei nu neaparat de la parinti! Crede-ma pentru ca tata zicea(DUMNEZEU SA-L ODIHNEASDCA) ca ii seaman lui mosului sau! Cica avea vreo 2 m inaltime si era bine facut.dar crede-ma ca pana prin clasa a 6- 7-tea am fost ca sa zic asa pitic apoi lucrurile s-au schimbat si acum am 187 cm.

Deci nu prea ai cumsad

| stlucian a răspuns (pentru stlucian):

P.S Si vreo 80 Kg dar am facut sport cand eram in liceu si nu numai.Cine stie exact dar la varta mea cred ca 80-90 Kg la 187 e binewinking