| bella7000 a întrebat:

Cum pot sa-mi albesc dinti... dar nu cu nu stiu ce produse etc etc ceva simplu! daca se poate funda :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| Liquify a răspuns:

Pai o solutie ar fi sa folosesti bicarbonat [nu mult] pe pasta de dinti cand te speli. Partea proasta este ca poate distruge din smaltul dintilor si are un gust mai putin placut. Totusi da rezultate.

| miha90z a răspuns:

Buna. eu folosesc colgate max white one si chiar se vad rezultate. nu te astepta la ceva wow, cum vezi prin reclame, dar oricum este o diferenta!

| MRrs a răspuns:

Spala-te pe dinti cu bicarbonat de sodiu o data la 2 zile big grin

| BlkDrmm a răspuns:

Cu bicarbonatwinking

| BrunetteGirl01 a răspuns:

Magicwhitepro...am auzit ca e foarte bun happy

| elea a răspuns:

Sare funda big grin

| xCatastrophe a răspuns:

"Albirea dintilor se face cel mai bine prin igiena zilnica. Este cea mai naturala cale de a pastra dintii albi, concomitent cu reducerea consumului de ceai, cafea, vin rosu sau tigari. Bicarbonatul de amoniu intra deja in componenta unor produsecomerciale (pastele de dinti cu "baking soda").

Eu personal nu recomand utilizarea lui ca atare si va sfatuiesc sa folositi o pasta cu grad mediu de abraziune si care sa contina si bicarbonat. Exista si metode de albit dintii acasa dar acestea se aplica numai sub control medical deoarece prezinta un foarte mare grad de risc pentru structurile dure dentare (smalt). "
http://www.eva.ro/......-4010.html Insa sa te speli cu bicarbnat de sodiu si lamaie da si ea rezultate dar ai grija la smalt.

| Nikutzaaaa a răspuns:

Uite eram si eu asa, intotdeauna cautat solutii usoare, cit mai ieftin etc etc...dar nu intotdeauna ceea ce este simplu si eftin este si folositor. \daca iti poti permite da fuguta la farmacie si intreaba consultantul ce iti poate oferi. Una din solutiile eftine ar fi bicarbonatul de sodiu, il pui pe periuta de dinti si iti speli dintii, doar ca ai grija sa stai cu gura in jos sa nu-ti nimereasca in git. \sau iti freci dintii cu o felie de lamie, dar in ambele cazuri se strica smaltul de pe dinti, si te trezeste peste vreo juma de an cu dureri(sensibilitatea) cind bei ceai fierbinte ori la dulciuri.asa ca sfatul meu, medicul sau consultantul din farmacie + igiena zilnika

| jeleu_3231 a răspuns:

Cu lamaie. Storci putina lamaie pe pasta de dinti si te speli. Nu distruge smaltul, nu nimica. Si in combinatie cu pasta de dinti chiar are gust bun! La mine merge foarte bine. Succes, sa ne orbesti cu zambetul tau! :*

| EmaS a răspuns:

Da este bun,pui acel praf pe periuta de dinti si te speli cu bicarbonatul cum te speli cu pasta,mai este buna pentru albirea dintilor si sarea de bucatarie,acelasi procedeu,sau zeama de lamaie

| danafig a răspuns:

Eu am folosit magicwhitepro si sunt foarte multumita!

| Tzukushi a răspuns:

Citeste aici despre albirea naturala a dintilor, experienta personala

http://mariabeautytips.wordpress.com/......i-sfaturi/

| ginaosar a răspuns:

Vezi aici http://edent.cabanova.com/albirea-dintilor.html
Este foarte bun sper sa te ajute