| daniela_4753 a întrebat:

Cum pot sa-mi dau seam can am oulatie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Astana a răspuns:

Daca te refereai la "ovulatie" : Se masoara temperatura bazala, in fiecare zi (dimineata). Temperatura maxima indica aproximativ ziua ovulatiei. Insa nu te baza doar pe aceasta ca masura de protectie. Spermatzoizii traiesc pana la 5 zile; ovulatia se poate aproxima doar cu 2-3 inainte, poate si mai putin.

11 răspunsuri:
| anad a răspuns:

@daniela, in timpul cat ai dat stupizii puteai sa editezi intrebarea si era un mod civilizat de a arata ca au fost omisiuni de litere din neatentie! ( Nu stii ca la Editeaza, scris cu rosu, poti corecta si trimite din nou postarea?)

| Bianqita a răspuns:

E grele limba romana...

| Minks a răspuns:

Iti consulti globul de cristal.

| Oxanna a răspuns:

Vroia sa zice oVulatie.nu fiti rai mai!

| Libelle a răspuns:

Mama...cu totii gresim.Mai ales cand avem unghiile mari si trebuie` sa ne impacam si cu tastatura
Asa ca prea mult criticati oameni buni

| Dragosgan a răspuns:

Intreba gainile.

| Dragosgan a răspuns:

Daniela, esti o fata proasta si nesimtita(scuze ca folosesc limbajul asta, dar asa meriti). Eu de ce am primit stupid cand tu esti cea stupida cu intrebarea asta, dar eu nu sunt nesimtit asa ca tine si te las in plata ganilor si a analfabetilor.

| Betty a răspuns:

tu ai oulatie? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oulatia apare numai la oua. De obicei, trebuie sa le verifici manual. Iti dai seam ca soarele are rolul lui: pentru oulatie trebuie sa fie noapte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ce inveti sa scrii o sa iti dai "seam can ai oulatie"

| daniela_4753 explică:

Cum pot sa-mi dau seama cand am ovulatie? sunt sintome?

Întrebări similare