| secretlove2014 a întrebat:

Cum pot sa mi extrag punctele negre cel mai usor si fara mare durere? ceva solutie naturista sau..., am niste puncte negre intr o ureche si nu reusesc sa le scot plus ce am pe nas

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ShawolSkehehdanfdldi a răspuns:

Buna ^^ Stiu cateva remedii naturale:
1. Te speli pe fata, dupa care dai cu malai... astfel punctele negre vor iesi
2. Mai este o metoda cu osanza(un fel de untura de la porc). Te dai cu ea pe fata.
3. Cu un amestec format din apa calda si bicarbonat. Acesta are efecte imediate. Normal este folosit pentru acnee, dar eu l-am folosit pentru punctele negre si a functionat ^^
Funda? :*

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa o oala mare de ceai de musetel si cat timp este fierbinte, acopera capul cu un prosop si apleaca-l in aburul emanat in asa fel incat aburul cald sa iti vina in fata. Stai acolo cat poti de mult, de preferat pana infuzia se raceste. Pielea va deveni mai moale, porii se vor deschide ceea ce iti va permite inlaturarea cosurilori negre mult mai usor.

| doctoressa a răspuns:

Varianta cea mai buna ar fi sa apelezi la proceduri cosmetice din saloane specializate. http://www.i-medic.ro/remedii/remedii-naturiste-pentru-puncte-negre