| giulia283 a întrebat:

Cum pot sa-mi intaresc imunitatea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| GabriielCatalin a răspuns:

Mananca din ce in ce mai multe fructe si legume incearca sa fii mai activ si imunitatea va creste. Bafta mult noroc.

| lilianaadelina a răspuns:

Cu propolis și tablete/picături de echinaceea și miere

| dannyel86 a răspuns:

Stil de viata sanatos! Asta e secretul. Mananca ce si cum trebuie, fa miscare si vei avea un organism ferit de boli.

| giulia283 explică (pentru GabriielCatalin):

Mananc multe fructe si legume.

| Anonim203434433 a răspuns:

Si usturoiul iti poate fi de folos, este un antibiotic natural!

| TincutaNitu a răspuns:

Depinde de starea ta actuala de sanatate. Ar ajuta sa stim mai multe despre ce te deranjeaza, ce vrei sa obtii si de ce spui ca ai imunitatea scazuta. Aceste aspecte pot fi clarificate la un medic. O imunitate scazuta poate fi cauzata de afectiuni diverse pe care e bine sa le descoperi.

Am testat un sirop pentru imunitate si il recomand. Am luat siropul timp de 2 saptamani si nu am racit deloc timp de 1 an. Dupa 1 an, am reluat consumul si mi-am mentinut starea de sanatate. Gasesti reteta aici http://tincutanitu.ro/......imunitar/.