| val2909 a întrebat:

Cum pot sa-mi lecuiesc piciorul am vinele imflamate sa ma operez ma tem poate cunoasteti o alta iesire

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| yadora a răspuns:

Daca stai prea mult in picioare la lucru e nasol, dar seara can ajungi acasa fa- ti un dus nu foarte fierbinte(evita baile in cada plina cu apa fiarta), ia-ti LIOTON gel si aplica pe gambe pana ce se absoarbe unguentul in piele( nu dai f mult); picioarele ti le pui la unghi de 45 de grade ridicate pe o perna mai mare sau pe o patura facuta sul si sati cat poti de mult in pozitia respectiva, dar cu o conditie - nu mai pui perna sub cap. trupul trebuie sa fie mai jos decat picioarele ridicate. Bine ar fi sa mergi la medic sa-ti dea si o tableta pentru circulatie.Bafta!

3 răspunsuri:
| mariazet45 a răspuns:

In cazu in care ai venele de suprafata inflamate nu e mare lucru sa le operezi, nu costa nimic intr-un spital de chirurgie obisnuit, se poate face acest lucru doar daca trece inflamatia sunt geluri foarte bune hepatrombin sau viatromb un fel de spray care se da pe locu inflamat, dar trebuie luat tratament medicamentos eu am luat pentoxifilin si detralex, dar asta trebuie sa decida un medic cardiolog. Cel mai indicat ar fi sa mergi sa faci un eco-doppler la picioare iar medicu iti va indica sau nu operatia, daca va trece timpu vor fi afectate vasele principale si nu vei mai putea face operatia nici daca ii rogi pe medici. Mai nou mi-a recomandat vessel due sunt niste pastilute pe care le iau de doua ori pe zi, in doua luni mi-a trecut infalamatia, tratamentu se ea macar 3 luni cu pazua 3 luni apoi se repeta. Daca nu te operezi la timp pentru ca iti e frica durerile vor fi mai mari de-a lungu vietii si daca esti tanar nu se merita sa suferi toata viata. Nu doare si scapi pentru totdeauna de venele inflamate. Atentie si la alimentatie si bolile care complica boala. Cum ar fi diabet, colesterol mare si de boli cardiovasculare.

lolita
| lolita a răspuns:

Daca te operezi dupa o perioada tot apar, cunosc cateva cazuri.

| Zoombe3 a răspuns:

Pai operatia este singura solutie, dar nu te teme ca nu este cu bisturiul ci cu laserul, nu taie nu doare. Nu vad de ce te-ai teme.