| bLoOd_8500 a întrebat:

Cum pot sa-mi maresc muschi? In orasu' meu nu exista sala de forta sau sala de fitness, spuneti-mi niste exercitii mai usoare sau niste vitamine, nu vreau sa-mi injectez nimic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cannabiss6 a răspuns:

Asa, in general si pe scurt.
Pentru abdomene: abdomene (exercitiul clasic)... la inceput fa 40 pauza 50 pauza 60 pauza (total 300 pe zi)... Dup-aia avanseaza, pana faci 300 fara oprire.
Piept: flotari. 5-10 dimineata cand te scoli; 5-10 dupa ce mananci de dimineata; 5-10 inainte de pranz; 5-10 dupa pranz; 5-10 pe la ora 5; 5-10 inainte de masa de seara; 5-10 dupa masa de seara. N-ar trebui sa te extenueze deloc, dar fa calculul. Asta merge de asemenea si pentru. muschii mainii (cei generali). Daca vrei sa-ti faci mana mai groasa ( in partea aia de sub cot) stai in maini (de perete rezemat daca altfel nu poti).
Sper ca ti-am fost de ajutor happy

2 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Cauta si tu pe situri specializate
vezi de exemplu asta
http://www.netfit.co.uk/fitness/home/index.htm

| lmateiu1992 a răspuns:

Buna! Daca vrei rezultate rapide, poti incerca antrenamentele de xbody. Iti pot recomanda o sala www.tome.ro