| ok69okey a întrebat:

Cum pot sa mi modeleez corpul astfel incat sa fie clepsidra? am un corp foarte naspa, am spatele mare,sunt lata in solduri si coapsele sunt mici,picioarele le am suptiri,am vrut sa ma ingras,dar o fac in locurile nepotrivite : cap,burta,maini,nu se prinde deloc pe picioare,dar in schimb am vergeturi si celulita,am un corp extra ciudat,ceva sfaturi,va rog mult, dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la sala si sa explici instructorului zonele cu probleme iar el iti va indica exact exercitiile necesare. Iar in functie de forma corpului, nu sunt sigura ca o poti schimba, fiecare fata are conformatia ei.

| lu2211 a răspuns:

Nu prea ti-a placut sa mergi pe jos?! alergatul, gimnastica sunt bune pentru asa ceva. deci miscarea ce solicita in mod special picioarele.
e si zicala: mersul pe jos face piciorul frumos. e chiar realitate. exp: je. happy

| MagicUnicorn338 a răspuns:

Trebuie sa mergi la sala... Poate o sa te ajute... :3