| elena_8190 a întrebat:

Cum pot sa-mi subtiez un pic picioarele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru subtierea picioarelor(in special in partea superioara a acestora)ajuta alergatul.20-30 de minute/zi, cu viteza medie vor fi suficiente.Pentru rezultate mai rapide,elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari seminte, nuci, alune sau fistic.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa,in special,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii, nici prea mult, nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara si vei preveni aparitia multor complicatii). Succes.

6 răspunsuri:
| Azalea a răspuns:

Pilates sigur te va ajuta insa trebuie efectuate corect si trebuie facute regulat.

| Peppy a răspuns:

Si eu vreau acelasi lucru.Dar toti membri familiei spun ca de la saritul corzii sau inot.

| PetreConstanta a răspuns:

Mergi pe jos

| xAimeeRO a răspuns:

Pilates pentru picioare - Dietă & Fitness > Dieta - Eva.ro sau http://www.eva.ro/......-3303.html funda?

| InsaneDoll a răspuns:

Fa sportstraight face.Si mergi la sala daca e necesar!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Facand mult sport... poti sa faci cursuri de inot, basket, sa sari cu coarda, sau doar sa alegi o jumatate de ora in fiecare zi. Ai grija si la alimentatie. Mananca multe fructe si legume, bea multa apa si mai usor cu sucurile pentru ca pe caldura nu sunt deloc bune.

PS: Nu poti sa slabesti numai la picioare ...Mai exista si diverse "aparate minune " sau creme.dar nu cred ca sunt bune.

Întrebări similare