Sa te apuci de viata sexuala , sa te speli dimineata pe fata si sa te dai cu, crema de fata.
Nu poţi, aplică o cremă de la farmacie (o întrebi pe farmacistă) şi ai foarte multă răbdare...nu te freca pe faţă şi mai ales nu îţi pune mâinile murdare pe faţă.Cum au apărut aşa vor şi dispărea! (:
Cu totii ne confruntam cu astfel de probleme de la o varsta frageda. Si eu am cosuri pe fata. Intr-un timp foloseam crema de galbenele cu propolis(o gasesti in farmacii) si parca imi mai trcuse din cosuri. Este bine sa te speli pe fata dimineata si seara cu sapunul Protex sau Dove. Nu consuma multa ciocolata sau prostii de felul asta si nu trebuie sa te ingrijorezi. Odata si odata tot iti trece, dar nu strica sa incerci cateva trucuri Noroc
Si o prietena de-a mea a avut cosuri si mi-a zis ca ea a scapat de cosuri luand antibioticea.
Daca esti inca in perioada adolescentei,nu vei scapa de ele complet,decat dupa ce vei trece de aceasta, intrucat acum au loc foarte multe modificari in organism, care cauzeaza aparitia cosurilor.Cu un tratament corespunzator, in schimb, le poti tine sub control pana atunci.Incearca tinctura de propolis nediluata(diluata este mai putin concentrata si nici pe departe la fel de eficienta). Aplic-o de doua ori pe zi: seara, cu o ora-2 inainte de culcare pentru a o lasa sa actioneze pana dimineata si dimineata(sau dupa amiaza, in functie de programul tau), dupa curatarea fetei si las-o sa actioneze minimum 4 ore.Va ingalbeni putin pielea, dar se va lua aproape complet la spalare.In rest,e bine sa pui pe perna un prosop moale,crem,galben sau portocaliu(tinctura se va lua intr-o anumita masura pe perna,de aceea este bine sa o protejezi cu un prosop,care se curata mult mai usor).In rest,evita cremele, gelurile sau unguentele in tratamentul cosurilor, mai ales daca ai tenul gras. Cele mai eficiente sunt lotiunile.
Intr-un pahar toarna 200 g de apa si o ingura de sare de mare si mestica bine. intr-n vas pui la fiert 200 g de apa si o lingura de corja de stejar in apa aceasta si dupa aia o filtrez si la fel o pui intr-un pahar. inainte de baie te dai pe fata cu sare de mare si peste 30 min cu apa ceia de corja de stejar... ajuta eu si acum ma folosesc. timp de 2 saptamini se vede efectul. succese
Eu am folosit sapun cu surf timp de vreo o luna -jumate dar intro seara am ramas fara si mi-am dat cu sampon loreal pars era ceva galben si am vazut ca are efect si am folosit 3 zile si nu am mai vazut nici un cos...Suces incercati si voi...
Eu am avut aceeasi problema cu cosurile si punctele negre pe fata timp de 8 ani de zile si am reusit sa scap ff greu.
Am scapat dupa ce am gasit un doctor dermatolog bun si un tratament anti-acnee excelent.
Medicul dermatolog mi-a dat un tratament anti-acnee pe baza de creme cu 100% ulei pur de arbore de ceai (Tea Tree) de la Thursday Plantation.
De la inceput, cum am folosit cremele, in cateva zile deja efectele s-au vazut. Tenul a devenit mai curat vizibil, iar cosurile si punctele negre au inceput sa se usuce. Dupa un timp de folosire a cremelor anti-acnee tenul meu a devenit super curat si am reusit sa scap complet de cosuri si puncte negre.
Iti recomand cu ceea mai mare incredere creme anti-acnee cu 100% ulei pur de arbore de ceai (Tea Tree), pe mine m-au scapat de acnee.