| camifgtjfjtyfmh a întrebat:

Cum pot sa o ajut pe prietena mea sa scape mai repede de febra va rog cel mai bun raspuns si cel mai rapid primeste funda?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Sa ia un agocalmin...e cel mai bun!

| IIIIIIIIIIIII a răspuns:

Pai cand ai febra ai frisoane. Asa ca mama ma pune sa stau sub patura mult timp, pana transpir, ca sa mai imi scada temperatura. Imi fac foarte bine ceaiurile de soc sau...nu stiu,big grincred ca asta imi dadea mie mamatongue Poate sa ia nurofen ca e foarte eficient. Nu stiu ce sa mai zic. Sa bea chestii (ceaiuri) calde, ca sa se incalzeasca... Sper ca te-am ajutat! kiss Daca imi dai funda e bine. Daca nu, e si mai bine ca eu raspund la intrebari ca sa ajut oamenii, nu ca sa cersesc fundite ca ceilalti. Sper ca sfaturile mele sa te ajute. Pa-pa! kiss

| Al3xCojbuchi a răspuns:

Febra hmm... incearca sosete cu otet, cartofi legati la gat si o frectie cu spirt si daca nu se simte bine nici atunci duceti-va la doctor. funda?

| deutza_2137 a răspuns:

Buna! eu cand aveam febra imi puneam niste sosete intr-un lighean cu otet si le clateam in otet dupa le puneam in picioare.si imi puneam o batista cu apa rece pe frunte. sper ca te-am ajutat.

| camifgtjfjtyfmh explică:

Sa stiti ca nu ii nimic grav numa are febra si se simte forte bine asa se simte de parca nu ar avea

| camifgtjfjtyfmh explică:

Multumesc dar s-a facut bine

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Fa un ceai de tei, da-i niste sosete umede in picioare
Bea multe lichide
Aspirina paracetamol ceva astea le-am luat dintr-o carte medicala.
Sper ca te-am ajutat

| Florina_6341 a răspuns:

Compresa cu apa rece, sau du-o la baie si spalo cu apa rece rece

| AL3XandraAnndreutza a răspuns:

Incearca asa: Iei o batista si o umezesti cu apa rece,si ii racoresti fruntea cu batista(numai odata pe zi, pentru ca altfel nu isi face efectul); Alt fel ar mai putea fi :iei o pereche de sosete de-ale iei, i le umezesti cu otet si i le pui in picioare si ii dai o fiola de algocalmin.Cel mai sigur mod.Ai grija sa nu-i dai algocalmin mai mult de 1 dta pe zi.E foarte puternic ca antibiotic.Incearca si la farmacie ca poate iti da Nurofen ori sirop, ori pastile.insanatosire grabnica.winking

| Alexandra_4886 a răspuns:

Spune-i sa ia un Paracetamol, sa bea ceai, sa steie in pat, sa doarma, sa isi puna compresa cu apa rece, sa nu se agite si sa manance multa supa si fructe! In scurt timp ii va trece!