| Anonimhm a întrebat:

Cum pot sa scap cat mai rapid de cosuri?
Sau cum pot sa le ascund fara fond de ten?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Esti la pubertate. Toti am fost si toti am avut cosuri. Stai linistita ca vor trece ele singure. Sa nu te apuci sa le rupi ca iti vor ramane pete.

| gheorghe699 a răspuns:

Incearca cu negru de fum.

| GabyT10 a răspuns:

Daca nu ai foarte multe cosuri, poti folosi unguent cu echinaceea.Inainte de a aplica unguentul, tamponeaza fata cu ceai de galbenele. Daca situatia este mai delicata si ai mai multe cosuri, te sfatuiesc sa mergi la dermatolog (in acest caz este nevoie de tratament). Sper sa te ajute sfatul meu.Multa sanatate.

| Gaby212 a răspuns:

Eu am avut cosuri pana la 17 ani...O gramada...
Am scapat de ele spalandu-ma foarte des pe fata.Le-am spart pe toate alea mari si nu am ramas cu niciun semn!

| Afurisenia a răspuns:

La internist sau la endocrinolog sa depisteze cauza lor. Daca doar dai cu ceva pe ele, vor apare mereu altele.

| suntserios a răspuns (pentru Afurisenia):

De fapt dermatologul se ocupa de asa ceva...

| KLLO a răspuns:

Incearca ulei de ricin

| Elena00001 a răspuns:

Nu prea poti face nimic atunci cand ai cosuri decat sa le lasi sa treaca de la sine sau sa mergi la un dermatolog, dar nu iti garanteaza nimeni 100% ca tratamentul te va scapa.

| Miruna1111111239 a răspuns:

Bună! Nu ştiu dacă această metodă va funcționa imediat dar încearcă să faci un amestec de apă cu bicarbonat şi să dai pe partea afectată de coşuri. Nu știu dacă coşurile vor dispărea complet, dar totuşi acest amestec va atenua această afecțiune

| Anonimhm explică (pentru Miruna1111111239):

Multumesc,o sa incerc!

Întrebări similare